發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]
引用:
原帖由 sc15871587 於 2015-6-11 20:36 發表
UH玩 Pasiri 呢個場系咁死ser-.-
玩4次全部都系第三關死ser
可五可以體下咩事......
似係一有人出入場就會咁
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Laputa群主

引用:
原帖由 Godish 於 2015-6-14 05:22 發表
點解update左最新25/5個MAP,都顯示未DL而入唔到場既?
邊幅圖先得咖
Laputa群主

點解一拉去addons佢就話'xxx.vpk'is not a valid Source engine add-on.Installation failed(xxx=map name)....

引用:
原帖由 ryananson 於 2015-6-14 21:46 發表
點解一拉去addons佢就話'xxx.vpk'is not a valid Source engine add-on.Installation failed(xxx=map name)....
呢個係佢run o左個vpk file時既反應…
你應該拉左D file去個vpk度…
Laputa群主

問題ko了<3
同埋我想問u1同uh de map系5系5同?我dl完嗰map pack,但系u1冇一嗰map我入到...
引用:
原帖由 柏斯 於 2015-6-15 01:32 發表

呢個係佢run o左個vpk file時既反應…
你應該拉左D file去個vpk度…

引用:
原帖由 ryananson 於 2015-6-15 13:25 發表
問題ko了
they are using same server folder, so all maps and plugins should be identical
Laputa群主

U1係咪長期死左?成日唔見
依家連UH都唔見人

想問問最新既22張圖可以係邊度DOWN?
搵唔到條link

引用:
原帖由 yung子 於 2015-6-27 18:33 發表
想問問最新既22張圖可以係邊度DOWN?
搵唔到條link
請睇清楚本群之map list..... (google doc file)
Laputa群主

場主,間唔中玩果陣會斷線
check過上網,連vLan都冇問題
淨係Laputa既場冇晒
依然有其他ser
vLan同你P2P果欄會變N
要等一段時間先變返Y同入得返
不過其他人玩緊,唔係死ser
應該好少人係咁
情況同第11頁第1個回覆果個一樣
http://ww1.ipve.com/bbs/viewthre ... ;extra=&page=11
可唔可以搞搞佢?唔該

U1同UH又消失...求重開

19/5/2015 - 停場通知

因伺服器硬件關係
伺服器資料受到毀滅性破壞
因此需要長時間停場作修復工作
與此同時,本群都差唔多開o左三年
係時間要思考一下將來o既事
雖然唔想呢件事(硬件問題)發生
但o既然發生o左,就以此作為契機
o黎思考本群o既存續問題
有進一步消息,將會在此通知大家
多謝各位合作
Laputa群主

回復 389# 的帖子

如果你最後決定左唔再開SER
可唔可以放插件包出黎

回復 389# 的帖子

趁暑假多人玩
起碼開多個月先

想問下係咪取消左隨機派包機制?因為我玩左4-5個地圖,可以過版完全一個包都冇
如果係改左,可唔可以改返好似以前咁?
咁樣對用SSD既人黎講會公平D

發新話題