發新話題

弒神風暴HI

[Close]

回復 11# 的帖子

冇就唔post啦 用小小_ ok?
回復 12# 的帖子
可憐的是你 要屠你團d人好難?  本神影左圖了 你要埋邊了~~

回復 9# 的帖子

要唔要黎場團戰?.............

代招你團戰

我可以唔洗團戰,我1人應戰,你地派到人同我講
搵到人PM: 霸氣★怪獸,只限你地弒神團=[

引用:
原帖由 弒神★星願 於 2013-1-27 00:26 發表
乜野垃_團呀你又!你咁樣明串啦.你好威?你都弱_既.你有_病??@@無啦啦係到串我地團.做野之前請你三思以行.!!
我地入你地場玩唔小
次次都係你地比我地屠到輸....
呢個世界,唔係講錢就係講實力架啦
見到圖中條友寫住弒神2隻字,實係諗到你地團
實會串你地團先,如果唔想發生呢d事,係團版到
自己開張團員帖啦....定係你地冇團版

最後,你都話左佢弱_,仲要問人地有冇病
前言不對後語,我諗你要去睇下醫生
引用:
原帖由 弒神☆卍解 於 2013-1-27 00:20 發表
佢唔系我地團 做事之前請你三思以行
同下....
引用:
原帖由 弒神★星願 於 2013-1-27 00:12 發表
喂喂.你冇野呀嘛.話我地團冇品,,,佢都唔係我地團既.佢係乜水我地唔識.佢冇品又關弒神團咩事呢想問.令外,佢不嬲冇品開.
最後講番佢冇品係唔關我地弒神團事既 ...
心諗:你地團都唔少未入團但有弒神2個名,人地點知係咪你地團?
另外,我用搜索搵左一搵,淨係得呢張帖...點知佢係咪走開場個種...
冇品呢樣野可以聽你地吹既姐~.~
引用:
原帖由 弒神☆卍解 於 2013-1-27 00:09 發表
我都冇同你打過 點樣比你屠到我走場??
人地已比圖,冇同人打過會有你走場圖~.~?
心諗:圖都比埋,原來你吹水既,咁點信你....
引用:
原帖由 弒神☆青龍 於 2013-1-27 00:36 發表
你說屠弒神卍解有冇圖啊!!
圖已比
引用:
原帖由 弒神★星願 於 2013-1-27 00:47 發表
:victory: 我想問呢!你好似話屠到卍解走場喎~借問聲你有冇rp or 照...冇既話請你埋邊啦.多謝合作!
啦...依家人地比左圖
唔該行埋一 二邊....

引用:
原帖由 霸氣●kinG 於 2013-1-27 02:11 發表
ok未?仲有咩要講?
本神你今次係我有生以黎最有型既一次

你地話風暴唔係你團 正常見到抄名都仲會同佢一隊 ?

弒神d垃_以經冇聲出~~ 仲想講如果你團戰win到我我以後唔玩卡戰 不過講黎都冇用佢地咁弱~~

正常見到抄名都仲會同佢一隊?_?死傻_,同名唔可以一隊?
ka_ka_ d 呀 ?_?

so sad>< 咪kA_ ok?>_<

最後

http://www.youtube.com/watch?v=ci0gg2QQWdc

回復 23# 的帖子

笑料,開頭講到係威係勢,叫人比圖,之後就補一個,認真你便輸了~.~?

死啦><我淆呀><睇唔過眼姐>b<

引用:
原帖由 kk2024074 於 2013-1-27 13:46 發表
正常見到抄名都仲會同佢一隊?_?死傻_,同名唔可以一隊?
你ka_唔ka_ d 呀 ?_?

so sad>< 咪kA_ ok?>_<

最後

http://www.youtube.com/watch?v=ci0gg2QQWdc ...
做乜d字愈黎愈細隻丫 ?? 仲又話認真我就輸了 ?

哇,重點字先大隻d姐 :) :) :) :)

回復 26# 的帖子

佢e家細到睇不到了~~
回復 25# 的帖子
睇唔過眼? 小朋友好心你幫手睇對象 你睇下班垃_ 開頭好串咀? e家呢? 影都冇了~~

安靜了   
呢個團真系有料  
得把口

佢話風暴唔係佢地團 吹漲

發新話題