發新話題

招有實力既人333/33

[Close]

回復 12# 的帖子

vlan應該有要晒6個人既功夫先打得贏既人

應該唔會係你班廢野
你想睇咩叫圍既同我講聲 我開比你睇咩係圍

可能係啦 我都唔知係邊個
唔洗睇啦 已經試過 我只想玩場333  黎報名啦

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-16 16:24 發表
可能係啦 我都唔知係邊個
唔洗睇啦 已經試過 我只想玩場333  黎報名啦
幫你推下啦

唔係可能啊傻豬
廢**粗口**
你求下我先

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-16 16:33 發表
唔係可能啊傻豬
廢**粗口**
你求下我先
洗唔洗禁串

係你先仲有面上黎回; 成日開口埋口唔係**不良詞語**人
就聊人嘈交.. 好心你就比小小家教
長期拖住隻FD你就比小小自知之明
長期 OK ?
唔係叫你唔好回 ; 想勸你比小小自知之明 尊重下自己人格
亦都尊重下人地人格  不過你明唔明人格好珍貴都係一個問題...

引用:
原帖由

GHNML

於 2014-3-16 16:06 發表

應該唔會係你班廢野

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2014-3-16 17:12 發表
係你先仲有面上黎回; 成日開口埋口唔係**不良詞語**人
就聊人嘈交.. 好心你就比小小家教
長期拖住隻FD你就比小小自知之明
係長期 OK ?
唔係叫你唔好回 ; 想勸你比小小自知之明 尊重下自己人格
亦都尊重下人地人格   ...
長期同FD打火影有乜問題?

G某某真係好討厭. 自己隻fd 走場在先
咁我咪re再開 ;
隻fd 再入反黎話彈 ;
玩果陣又多野講 多意見 re唔re都要嘈一獲;  
之後  唔比入我場玩 ; 又要夾硬入黎 叫你自走死都唔肯 比你玩多場 又要串人 ;
仁至義盡啦我.
之後串完講埋你聽咩事唔好再入我場 ; 我都唔會入你場 ;
比我踢又要嬲又要係到嘈 copy埋入場洗頻 ;
講你又唔明 ; 明你又唔聽 ;
聽你又唔做 ; 做你又唔掂 ;
其實你想人地對住你想點姐

你講得好岩.. 邊有問題?我有話有問題咩
但係我又唔明長期同fd打街場本黎係好普通既事

同埋你清楚成件事再進行你既分析 ;

請你確保成件事你係清楚

我好明顯係講緊佢fd玩點解又要串人 ?
講既係人格 ; 睇清楚先吧 以免有誤會 謝謝合作 : )
引用:
原帖由 171829 於 2014-3-16 17:16 發表

長期同FD打火影有乜問題?

技術哥 你都上左水 ; D
引用:
原帖由 技術與我 於 2014-3-16 16:38 發表
洗唔洗禁串

某日;
有個人說什麼叫做無所謂
re就re 唔re就唔re ;

點解會彈_左句無所謂出黎?

今日;
有個人想告訴你 ;
接就接
唔接就唔接
點解你會彈_左d咁既廢話出黎?

不要怪我串你 ;

我只是跟你的角度推論出來 : (

引用:
原帖由

GHNML

於 2014-3-16 16:06 發表

應該唔會係你班廢野

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2014-3-16 17:20 發表
你講得好岩.. 邊有問題?我有話有問題咩
但係我又唔明長期同fd打街場本黎係好普通既事

同埋你清楚成件事再進行你既分析 ;

請你確保成件事你係清楚

我好明顯係講緊佢fd玩點解又要串人 ?
講既係人格 ; 睇清楚先吧  ...
我見你重覆「長期」兩隻字兩次,又紅哂字咁,以為長期拖住FD有乜問題姐,點知

你又同我講冇問題。

咪就係講緊都係FD 有咩咁巴閉<-唔需要串人<-

條友成日開口埋口就話人廢 垃圾

我完全唔同意S0R

若果你會覺得你同意佢呢套既..

我只能夠答你 觀點與角度不同 ;

引用:
原帖由

於 2014-3-16 17:29 發表

我見你重覆「長期」兩隻字兩次,又紅哂字咁,以為長期拖住FD有乜問題姐,點知你又同我講冇問題。

引用:
原帖由 ⋈ゞ寶寶™ 於 2014-3-16 17:31 發表
咪就係講緊都係FD 有咩咁巴閉
其實真係冇野好巴閉,佢都冇巴閉,RE唔RE都嘈一餐係因為有D人成個自閉咁,問極都唔應,再唔係就講D廢話「冇所謂」「是但」果D,而呢D人通常都會打打下之後走場。

所以先要逼佢地表態,有咩事果陣等佢地冇得賴。

發新話題