發新話題

招有實力既人333/33

[Close]
最後打埋呢篇,其他人想借我上下位就抽下水啦,不過最緊要比證據,唔想再打文,呢Q一次過打哂佢,應你地本尊覺得好煩,應D低層次既人特別麻煩

含**粗口**死啦寶寶.寶寶好心你唔好以為你以為的就是你以為的啦,好不啊?你講人格?人最緊要咩?自知之明啊
你自己都識講啦,你甘LUN廢,我吊7你,你自己又唔認廢,你係唔係冇自知之明,你同我講自知之明?我明咩,明我勁你好LUN多?同你打你都輸到卜街,仲要多數幫人圍下村甘,我有RP你要既話我搵出來比,你廢咪認左佢囉,學人講自知之明,你含**粗口**死啦,四善端入面既智你都冇啊,都唔認自己既廢,過失,仲要反斥他人人格,我笑而不語啊LUN樣子,對住你真係救LUN命,仲要開埋D團隊,你D團員仲勁過你啊自知之明........7LUN夠未

甘好啦其實我都唔想串你嫁啦,你廢係人都知,我心入面同埋同班FD圍威喂笑9你咪算囉,你係要上來拿下彩.........咩野我比你激嬲,話比你串到啊,認真你串到我再講 你係咪真係癲LUN左啊? 亂扣人拇指,拿I咩LUN野魂睇住咩叫淆,呢條寶寶就係啦,十場9場都輸到_街,之後我入佢場佢可以屈我冇品,走場啊呢一D甘既借口踢人,呢D就叫淆自己學識咩叫淆先講淆唔該,開個場見到都扮LUN哂呢樣個樣, .

回應番你問題先,我問人RE唔RE係我出自好心,見打到你地7下7下,唔想我或你地哂時間,你班LUN樣同我講冇所謂?你覺唔覺得好唔知做乜9啊.搞9笑啊出黎?唔想你班廢柴比我屠炸好聲好氣問你地RE唔RE,我又唔想我屠你地,你地又玩得唔開心,同埋無謂哂我時間,講到好似我逼你地甘,比個靚既落台楷你地唔要我咪整LUN爛佢囉,甘樣我吊7你地唔LUN得? 覺唔覺自己理虧啊學人抽水,係到張件事剪影來講,你含LUN死啦

再應埋你另一個問題,就係接唔接人打既問題,人地問我接唔接,我咪話佢由VLAN左甘多次7到去K-Y-O,我對雙重d標準既人頭狗手下敗將冇意思,甘你話7到去第二個SER,我仲接來做咩?甘之後都算啦,我都想同佢玩嫁,但佢係都唔係好聲好氣同我狗叫兩聲,用埋D低級激將以為可以撩到我,又唔知冇LUN用,依家接唔接打既情況就好似下級對上級要求啊,無理加傻LUN,分析下先講野啦,7頭寶寶,比人打7既人話番人.問番你,,你有冇見過下屬對上司要求啊LUN樣?人頭狗對主人亂吠大罪來嫁,兩件唔同主次既事學人拉埋來講,你當VLAN的人分析力好似你甘低?  我作主導既事, 時時同你做被動既事埋來講,7LUN夠未?

到依家我都諗唔到你可以點串到我,做個首尾先,,寶寶你含LUN死啦
打LUN完,你地記得回應喎,唔好又駁唔到係到話轉移話題同埋唔好甘多人自我做中心,講圍個時問下自己係哪根蔥!
問自己呢句好重要,唔好個個好似有逼害症甘,記住,GH大神要圍你,你連村門口都出唔到.上一千殺都唔成問題.你唔信既我試比你地睇咩叫圍上一千殺,逼到你地跳暗位,唔好時時學埋哂人頭狗D雙重標準,贏就自己勁,輸就人地圍,隊友**侮辱成份**,6FD,人地有新手個就扮睇唔到,地圖三角形嫁大佬,大家唔好學埋呢D7野,學左同人頭狗就冇分別嫁啦,講圍個時問下自己係哪根蔥!講圍個時問下自己係哪根蔥!講圍個時問下自己係哪根蔥!講圍個時問下自己係哪根蔥!:lol ,完!

你講咁7多野 咪又係想話自己勁 你有D咩觀點? 咪就係話自己勁囉 仲有呢?   無啦 你重覆咁多次想點姐 贏左你唔話你廢話你咩?唔通話你勁? 輸左就賴圍村? 你地3FD入場既人地咪無得賴囉 點解係要6FD入場? 因為要圍村囉 點解係要比人賴? 定係自己根本有做過?你唔想人地賴 就咪成日6FD入場 食得咸魚抵得渴 好啦而家比人話圍村啦 就上黎呢到賴屎賴尿?
仲有 你咪咁自大啦 咩由VLAN打到去KY.O 你知唔知果陣VLAN維修 VLAN有幾日玩唔到 整返好又無咩人 先去KY.O玩 傻的嗎? 講咁多 你班廢柴咪又係去KY.O 嘈乜7姐 我夠可以話係我地打到你地走去KY.O啦 7.7

藍烏你都含LUN死,打到去K-Y-O意思係你個FD 7LUN到過去都比我屠 你係唔係會錯意啊7頭 佢情況好個時就要串77話同場既人廢,比我肥左打到成碌7甘啊,之後咪又係用LAG,圍做借口,你點幫佢解話啊?,你又唔係到扮哂失明甘,我上面都講得好清楚 你唔信就自己問佢啦,你要幫朋友心態我明既,不過唔係為反又反囉,你點睇佢甘既借口啊? 贏就串,輸就要多借口,打機打到唔認輸比LUN啊?
同埋你收**粗口**皮啦,我都講左好多之要圍你,你門口都出唔到.你唔係以為你可以出到去下化?把自己看得哪麼高,你其實係唔係思想既塔利班,你根本覺得就唔輸得比我,咪要搵D野賴,吊你講到我地好似企**粗口**哂同一座山圍你甘,好簡單伙放RP我都廢LUN時同你講啦,又唔識玩應人就話冇POINT我吊! 食得咸魚抵得渴呢句同番自己講啦,吊你老味,你見LUN住我FD場你自己都有死入來玩啦,扮LUN哂野,你又要玩,又要輸打贏要,,唔知做乜9,雙重禁準左唔LUN認,自己7又唔LUN認,想點啊,大師父,講到好似得我入你場甘做咩姐,扮可憐?自己明知FD場又要入又唔LUN講, 你地輸打贏要啊:)  7**粗口**夠未?

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 11:04 發表
你講咁7多野 咪又係想話自己勁 你有D咩觀點? 咪就係話自己勁囉 仲有呢?   無啦 你重覆咁多次想點姐 贏左你唔話你廢話你咩?唔通話你勁? 輸左就賴圍村? 你地3FD入場既人地咪無得賴囉 點解係要6FD入場? 因為要圍村囉 點 ...
6FD通常我地會自己開場,你確定係我地6FD入場而唔係D街人入場?搞清楚咩叫圍村,係圍村你肯定由頭比人壓到尾,村門口都出唔到幾多步。你仲肥到就唔好亂屈人圍村。
食得咸魚抵得渴,你呢句同D街人講啦,又要入黎6FD場,輸左又賴圍村。

如果我見過你地6fd有入人場咁點?

你係唔係要圍村既RP我大LUN把,6條友一齊攻入我大本,2爆英影玉跳齊齊企,我洗唔洗同人講呢D有人圍村啊.呢D小事來姐,唔通我時LUN時掛係咀邊同人講? 你殺左我幾多Q?你既死數就好睇啦.你有冇殺過我5次?唔通我又要串你廢呀?你都唔自量下,圍村狗係我比你既,比埋隻人頭狗I咩魂,一齊含LUN死啦 ,真可憐喔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:12 發表
如果我見過你地6fd有入人場咁點?
「通常」同「絕對」識唔識分?

吊你老母,你講咩廢話姐? RP我放左啦,2個人打你咪又係要圍,講咩6唔6FD
姐係我地唔入得你場既,入場就圍你既?你算哪根蔥啊?你值幾錢斤?
你自己死入我FD場輸左又要賴屎臭,賴地硬.
我冇話過我冇入你場啊,不過你都識講食得咸魚,你又要開波,輸左就賴你7唔7啊?

由頭到尾都冇講過冇入你場,係你自己講到單方面得我地入你場姐,你明知6FD都入,我場又唔講,含LUN啦6打2帶LUN住個廢0次咪又係要圍,係到扮可憐
我唔放你DRP上黎係唔想煩,唔想搵姐,你次次都要拿來賤,你話你唔含LUN死有咩用
我依家就放一段LUN樣子,條友話要試咩叫圍,甘我地就真係圍一次佢睇,係到要試咩叫圍既片比大家睇下,咩叫圍 :) 睇清楚!
要圍你,你村門口都出唔到:) 你同我睇完之後自量下

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我睇左段RP,全場唔係最多殺(比人圍之前),又冇爆城英,又冇遠距離暈技,又單殺英。
我真係睇唔出有乜理由要圍村,不如你解釋下藍鳥。你係唔係又同佢地6FD呀?

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:13 發表

「通常」同「絕對」識唔識分?
咁你之前個回覆有咩意思? 姐係又係話自己開場又唔係自己開場 你想表達D咩?

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:13 發表
你係唔係要圍村既RP我大LUN把,6條友一齊攻入我大本,2爆英影玉跳齊齊企,我洗唔洗同人講呢D有人圍村啊.呢D小事來姐,唔通我時LUN時掛係咀邊同人講? 你殺左我幾多Q?你既死數就好睇啦.你有冇殺過我5次?唔通我又要串你廢呀 ...
佢地唔打你 關我能事?我唔識佢地 你地乞人憎 打9你地先都好正常=]

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:34 發表

咁你之前個回覆有咩意思? 姐係又係話自己開場又唔係自己開場 你想表達D咩?
姐係話無論係我地6FD開場定係6FD入場,都總會有D傻仔同我地玩,輸左就賴圍村囉。你可能係其中一個啦。

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:36 發表

姐係話無論係我地6FD開場定係6FD入場,都總會有D傻仔同我地玩,輸左就賴圍村囉。你可能係其中一個啦。
可能D人唔知你地6FD 照受你玩 知道左你地係6FD咪出黎吊7你地囉  唔知呢

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:24 發表
由頭到尾都冇講過冇入你場,係你自己講到單方面得我地入你場姐,你明知6FD都入,我場又唔講,含LUN啦6打2帶LUN住個廢0次咪又係要圍,係到扮可憐
我唔放你DRP上黎係唔想煩,唔想搵姐,你次次都要拿來賤,你話你唔含LUN死有 ...
片中不是我SOR  同埋 佢出到村口WO 點睇?

發新話題