發新話題

招有實力既人333/33

[Close]
圍完村就講呢D野? 你個場D殺數都係沙村比你嫁炸,你甘話人地
你真係可以講LUN哂 照你甘講,
我2打6就好正常既 ,我比人圍都好正常,唔知呢場唔知又有冇你地D FD,唔似你啊:) 一輸係到9叫9咬

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:35 發表

佢地唔打你 關我能事?我唔識佢地 你地乞人憎 打9你地先都好正常=]
你唔識佢地,咁你識唔識叫你隊友呀?你識你隻眼呀?點解你見到你隊友爆條較廢既村,你都唔阻止你隊友爆落去呀?點解你明知人地桃地爆城咁勁都唔叫你隊友去爆先呀?

圍村就圍村啦,唔好講埋哂D 7既理由黎扮哂無辜咁啦。

講咁多做咩 係勁既就打場33 快D報名 等緊你地=]

有冇你D FD啊 ,GH大神唔想再放比人圍既片,比段片你學下野就算2個都唔叫RE
圍村狗,同埋人頭狗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:41 發表

你唔識佢地,咁你識唔識叫你隊友呀?你識你隻眼呀?點解你見到你隊友爆條較廢既村,你都唔阻止你隊友爆落去呀?點解你明知人地桃地爆城咁勁都唔叫你隊友去爆先呀?

圍村就圍村啦,唔好講埋哂D 7既理由黎扮哂無辜咁啦。 ...
你話阻就阻 咁易阻既我做談判專家啦 仲洗玩火影晒時間? 同埋 人地鐘意爆就爆 唔通我搵支槍指住佢話「咪能爆呀」?

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:42 發表
講咁多做咩 係勁既就打場33 快D報名 等緊你地=]
未有證據之前仲牙眨眨咁多野講,一搵到證據就叫人唔好講直接打,笑死人咩

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:44 發表

你話阻就阻 咁易阻既我做談判專家啦 仲洗玩火影晒時間?
我地圍村就罪大惡極,你圍村就逼於無奈。雙重標準到咁呀

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:44 發表

未有證據之前仲牙眨眨咁多野講,一搵到證據就叫人唔好講直接打,笑死人咩
你地呢D叫證據? 話打到人出唔到村口 咪又係出到 仲有個垃圾RP 點證明我圍村? 你地D證據根本唔成理 咁都叫證據?

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:45 發表

我地圍村就罪大惡極,你圍村就逼於無奈。雙重標準到咁呀
圍村??證據??唔好要我重覆

回復 63# 的帖子

食LUN屎啦你,我叫你認LUN左錯先啊,圍村9
我打33/333係冇問題,但你狗口長不出象牙,我依家覺得你態度好LUN7啊
對GH大神講番句對唔住咪同你打

講多最後一次,打唔係問題,但你態度太**粗口**7啦,7LUN完比我又唔LUN認
只要你肯認錯就會打嫁啦  
你係要係VLAN出醜,我依家就幫下你:) 圍村狗

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:46 發表

圍村??證據??唔好要我重覆
成條RP扔哂出黎都話冇證據

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:46 發表
食LUN屎啦你,我叫你認LUN左錯先啊,圍村9
我打33/333係冇問題,但你狗口長不出象牙,我依家覺得你態度好LUN7啊
對GH大神講番句對唔住咪同你打

講多最後一次,打唔係問題,但你態度太**粗口**7啦,7LUN完比我又唔LUN ...
我認乜能野錯 含7啦
大神?你邊能到神? 你有本事既咪用實力令我認錯

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:46 發表

成條RP扔哂出黎都話冇證據
姐係我是但搵條RP 就可以證明到你地圍村 係咪咁?

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:48 發表

姐係我是但搵條RP 就可以證明到你地圍村 係咪咁?
數哂出黎你6條友有幾咁無理地圍村,你都可以話是但搵條,你都算叻

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:49 發表

數哂出黎你6條友有幾咁無理地圍村,你都可以話是但搵條,你都算叻
都話左 人地鐘意爆邊就爆邊 關我能事?

發新話題