發新話題

招有實力既人333/33

[Close]
你要選擇性失明我都冇你法子嫁
你D人都癩既,圍9我就冇圍,我唔圍你就係到變身思想塔利班,一定要屈到我為止,我都冇法子
證據?你RP都冇啦,你學人講呢d叫垃圾證據
一場,9X%出唔到村口都當係出到,你係得既,有冇學過數學,統計學啊LUN樣:) ?

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:50 發表

都話左 人地鐘意爆邊就爆邊 關我能事?
係囉,我都操控唔到我另外3FD爆邊度,我又唔係談判專家,又冇用把槍迫佢地。

但唔知點解有條7頭死都要屈我地6FD圍村囉。

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:52 發表
你要選擇性失明我都冇你法子嫁
你D人都癩既,圍9我就冇圍,我唔圍你就係到變身思想塔利班,一定要屈到我為止,我都冇法子
證據?你RP都冇啦,你學人講呢d叫垃圾證據
一場,9X%出唔到村口都當係出到,你係得既,有冇 ...
我無必要留你地D圍村證據 因為係事實 人人都知=]  一開頭就話打到人出唔到村口 而家又話9X%? 你個頭盔都戴得幾快

回復 72# 的帖子

仲冇啊?你要圍我村炸,陰LUN公
你仲唔洗認錯?唔通要我呢個被圍者認錯咩

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 12:52 發表

係囉,我都操控唔到我另外3FD爆邊度,我又唔係談判專家,又冇用把槍迫佢地。

但唔知點解有條7頭死都要屈我地6FD圍村囉。
你地FD底 要操控咩
同埋呢唔係得一條你認為既7頭 係好多個你認為既7頭話你地圍村

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:54 發表
仲冇啊?你要圍我村炸,陰LUN公
你仲唔洗認錯?唔通要我呢個被圍者認錯咩
勁啦 而家將我同你個立場調轉埋
圍人變比人圍
勁啦

認你老母

回復 78# 的帖子

因為大部分人都好似你甘呀,比我打7完唔忿氣,又輸唔LUN起咪甘囉.
事實咪就係你班友圍埋一齊打飛機取暖囉

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:56 發表
因為大部分人都好似你甘呀,比我打7完唔忿氣,又輸唔LUN起咪甘囉.
事實咪就係你班友圍埋一齊打飛機取暖囉
隨你點講啦 全火影區人一齊打飛機好過得你地6FD自己一班打飛機
講事實又話人輸唔起

回復 81# 的帖子

由頭到尾都係你條7頭想反客為主炸,你幾時變左比人圍 ?
又來啦,你算哪根蔥,圍村狗?  都岩既你個網名都係畜生

你根本冇得講啊,唔好扮可憐,拉哂VLAN班人落水啦.7LUN夠未
你仲唔快D含LUN死

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:58 發表
由頭到尾都係你條7頭想反客為主炸,你幾時變左比人圍 ?
又來啦,你算哪根蔥,圍村狗?  都岩既你個網名都係畜生
我唔係比人圍唔通你比人圍?
你咁大聲響你個朵出黎做咩 人人都知啦 唔洗咁樣
睇下睇下 而家無野講講埋去我個名到

引用:
原帖由 藍鳥 於 2014-3-23 12:55 發表

你地FD底 要操控咩
同埋呢唔係得一條你認為既7頭 係好多個你認為既7頭話你地圍村
多人話就係?以前好多人話2012末日呀,你仲係度做咩呀?

引用:
原帖由 GHNML 於 2014-3-23 12:59 發表
你根本冇得講啊,唔好扮可憐,拉哂VLAN班人落水啦.7LUN夠未
你仲唔快D含LUN死
呵呵 係我呢個PO既人留言既 除左你地6FD之外 有邊個覺得你地唔係圍村既

引用:
原帖由 171829 於 2014-3-23 13:00 發表

多人話就係?以前好多人話2012末日呀,你仲係度做咩呀?
都有好多人話係留料呀 我仲係到做咩?回PO囉

回復 87# 的帖子

又出現啦,說話與事實不符,你睇番你自己講過既野先啦.你係唔係好嬲?

發新話題