發新話題

[交流] 革命機都幾好睇 更新至第12集討論 AI娘*2 哥哥

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-19 23:40 發表

我眼中所有動漫入面得一個男主角同一個女主角

其他都係配角
我想講頭12集女主角係指南君 跟住下一季另外12集正式女主角係流木野

:Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 0123456 於 2013-6-21 15:22 發表

我想講頭12集女主角係指南君 跟住下一季另外12集正式女主角係流木野
個個都諗住指南君死...

當個個咁期侍之後...最後佢無死就搞笑XD

引用:
原帖由 碎.星 於 2013-6-21 17:07 發表
215330:Q
其實係正常表現,因為殺左指南既阿爸.....

重要搞左人地...佢唔拖拖拉拉速速快快咁向人求婚

不過發現一件事

男主角係無同流木野拍過拖...無戀愛過就結婚..證明男主角不是愛流木,而是想責任感方面

紫機..黑客妹幾時用
大佐就會拎綠石同爛機拎去改裝...晶上紫機?

成套野感受到女主角光環既指南完全無左?

唔好學純白交響曲 學人走學姐線唔走主角線...

我最憎就係呢D唔走女主角線既動漫...

不過我諗返第7集200年後既事之後...我100%確定係指南線

睇個指南都係等死啦= = 連男主都唔要佢T.T

引用:
原帖由 星星粉碎了 於 2013-6-22 01:37 發表
睇個指南都係等死啦= = 連男主都唔要佢T.T
所以你咪唔了解套動漫

重記唔記得第7集200年後,流木野與某人既約定

明顯就係最後走左指南線...佢一開始話結婚姐,之後都唔一定結得成

下集紫機。

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-22 01:57 發表

所以你咪唔了解套動漫

重記唔記得第7集200年後,流木野與某人既約定

明顯就係最後走左指南線...佢一開始話結婚姐,之後都唔一定結得成

下集紫機。 ...
約定者係晴人既可能性高達80% 下一集黑客妹登機
的確,結得成婚既可能性吾大 但係由個主角講出 結婚吧 這句
流木野黨表示已得到勝利

引用:
原帖由 0123456 於 2013-6-22 18:48 發表

約定者係晴人既可能性高達80% 下一集黑客妹登機
的確,結得成婚既可能性吾大 但係由個主角講出 結婚吧 這句
流木野黨表示已得到勝利
這時負責任的句子,身在流木野,心在指南君

第10集先講喜歡指南君...之後強暴完流木之後就第11集向人求婚(因為男主角係負責任的人)

自從求婚之後,男主角人氣爆升...

下集唔知黑客妹係唔係真係上機..因為佢都唔出去外面世界,估計係預言家搞到晶(黑客妹)上紫機

2號機(爛的機體) 應該會比大佐偷

之後佢個劇情...用(電轉) 旋轉入去個劇情諗返起EVA某隻徙...一樣劇情= =

感覺晶上左紫機
之後預言家之前個大佬會放個水晶入機身
不過預言家應該槍左部機

引用:
原帖由 車空炮 於 2013-6-22 19:32 發表
感覺晶上左紫機
之後預言家之前個大佬會放個水晶入機身
不過預言家應該槍左部機
綠石XD

希望啦...有左紫機..敵人唔洗打...藍機保護紅機..紅機開大技= =..再降溫..再存大技 再開大技XD

琴日通頂睇晒
有樣野唔明...點解得男主角會咬人
得男主角識大技都仲理解
BTW 流木野 :kiss: :kiss:

引用:
原帖由 sM× 於 2013-6-23 12:02 發表
琴日通頂睇晒
有樣野唔明...點解得男主角會咬人
得男主角識大技都仲理解
BTW 流木野 :kiss: :kiss:
佢部機系最獨特
佢部機唯一有ai 有大技
設定系敢 冇解

引用:
原帖由 車空炮 於 2013-6-23 12:46 發表
佢部機系最獨特
佢部機唯一有ai 有大技
設定系敢 冇解
我味話理解

引用:
原帖由 sM× 於 2013-6-23 13:16 發表
我味話理解
因為男主角去咬人既性格係AI娘控制

所以當初流木被啪啪啪是AI娘控制佢搞到咁

你地留言ED尾...AI娘背後既影子..就係男主角...男主角既第2個性格就係AI娘

所以只有佢暴走咬人係因為佢有隻AI娘..其他人無

等下季...男主角會死...

可能第3代唔會死呢XD

無人死..晶上左紫機XD

黑客機XD 勁似佢...

之後2號機出現...有AI娘

AI娘無啦啦同男主角講..哥哥...???妹控?

發新話題