52 1234
發新話題

[閒聊] 港版勁舞團

[Close]
台服點會無褲翼果d, 台版更新係快過港服n倍
台服有E2 有隱藏任務果D做緊
台服D翼 衫 褲 乜都多過港服 喎
同埋買衫 結婚果D全部都平過香港。。
好多令衫 面型用G幣都買到架喎
我夠膽講一句 唔敢話我個團好多人。。
但成個台服玩緊既香港人  一定多過港服先
港服實在做得太失敗 炸頻炸房 全部唔識去更新。
台服 有人炸房果D影張相 2個鍾內已經封左
本身有炸號 影完張相 。 2個鍾果個炸號 已經用唔到。
台服而家準備購買UPDATE緊韓服既防外掛(X-TRAP)功能
有待改善中  港服仲係到固步自封緊

我只對高難度BU改歌有興趣...

「呢喃的歌聲」

台服有咩好玩呀
D對手又弱 多P少少話就我外掛
搞到我裝左玩2個鍾DEL左

引用:
原帖由 ●﹏﹏○ 於 2015-6-27 22:14 發表
台服有咩好玩呀
D對手又弱 多P少少話就我外掛
搞到我裝左玩2個鍾DEL左
係架~台服D人一見你玩8K 9K勁就話你外掛~
自由都會既~ 一DD囉@@去A9玩就無事架啦
同埋睇你玩咩SEVER維納斯D人無咁容易話人外掛~
去到星服 仲易比人話外掛 跳到一次160 C8F 見你新手裝就係咁打CHEAT CHEAT-.-
話說 好辛苦地 白銀已經91%

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2015-6-26 11:45 發表
台灣版勁舞都幾好玩 無炸頻
有女溝有獎抽 有仔溝有佬勾
開埸1分鍾內通常都有人會入你房玩
唔會好似港服咁 開個埸由朝到晚都係得你自己
各取所謂 岩玩就埋堆 唔岩玩就食堆 ...
紅字重點來?

好耐唔見來網吧`~

引用:
原帖由 小飛豬 於 2015-6-28 00:12 發表

紅字重點來?

好耐唔見來網吧`~
我有黎啊~不過唔見你炸~
7171個FD成日見到我既@@

52 1234
發新話題