21 12
發新話題

玩得差又要比你插?

[Close]

玩得差又要比你插?

走場,無品比人話..就話理所當然姐..
而家d人係唔係插人插到上左腦阿?
我玩得差又要比你話..
香港人收歛下啦.x街。
人地盡左力玩你輸咪由佢囉..人地殺左你老豆咩.係甘鬧.係甘串.痴x線

回復 1# 的帖子

差唔係罪過 最緊要聽教聽話
如果佢唔肯教又係咁話就佢唔岩

樓主你走過場 也應該收檢一下
唔好話53阿 你係第1個走

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-10-17 18:16 發表
樓主你走過場 也應該收檢一下
唔好話53阿 你係第1個走
檢討下啦樓主 自己又怨自己玩得差

又要走場  正所謂做一個有技術既玩家 先要做一個有品既玩家

好好留低係度學下人點玩啦

走場..只係結束一場無謂既一場..
點解又會係無品??
成日拎D人品黎達人..
我又無講粗口.又無鬧人.

難道我走左場.你張貼出黎..就顯得你有品..?
我走場.你可以話我_街..但你唔可以話我無品.

引用:
原帖由 尼力 於 2012-10-20 02:12 發表
點解又會係無品??
成日拎D人品黎達人..

我走場.你可以話我_街..但你唔可以話我無品. ...
我當堂嚇左一跳

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-10-20 03:02 發表

我當堂嚇左一跳
原來得淡笑

我技術唔好  但係唔會走場
走場點會進步?  唔諗辨法去贏人地
自己走  有咩用?     收歛下啦

引用:
原帖由 y20011074 於 2012-10-20 12:43 發表

原來得淡笑
e個game係魔獸III,只要我輕輕一禁alt+qq就可以完場,因為我味發功,我發功1打5都得,啤咩呀,走場唔洗錢呀?你話我講野無裡頭,我夠話你訓醒走場_羅。抄低我個ip號碼:3345678,我重複一次3345678,記住1個鐘後唔好查我ip,因為我換佐ac

引用:
原帖由 尼力 於 2012-10-17 03:17 發表
走場,無品比人話..就話理所當然姐..
而家d人係唔係插人插到上左腦阿?
我玩得差又要比你話..
香港人收歛下啦.x街。
人地盡左力玩你輸咪由佢囉..人地殺左你老豆咩.係甘鬧.係甘串.痴x線 ...
你5系?
仲有5系個個香港人都系咁5該
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

關香港人乜事....
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2012-10-20 17:21 發表
我技術唔好  但係唔會走場
走場點會進步?  唔諗辨法去贏人地
自己走  有咩用?     收歛下啦
讚好

見到樓主真係眼火爆 遇到困難就逃避

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-10-21 02:54 發表
e個game係魔獸III,只要我輕輕一禁alt+qq就可以完場,因為我味發功,我發功1打5都得,啤咩呀,走場唔洗錢呀?你話我講野無裡頭,我夠話你訓醒走場_羅。抄低我個ip號碼:3345678,我重複一次3345678,記住1個鐘後唔好查我ip,因為我換佐ac: ...
我夠話你走場on__

我見同一個人兩個AC IP5同波
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 尼力 於 2012-10-20 02:12 AM 發表
點解又會係無品??
成日拎D人品黎達人..

我走場.你可以話我_街..但你唔可以話我無品. ...
哇 你真是一件極品

21 12
發新話題