27 12
發新話題

締ξ死神ψ將我個post copy之後自己開多個post

[Close]

締ξ死神ψ將我個post copy之後自己開多個post

締ξ死神ψ 將我個post copy之後自己開多個post..

明明琴日我自己係 信長之野望 度開左個post問大家關於石田三成既大絕...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=29784&extra=page%3D3

但係同一日 締ξ死神ψ 將我個post係 信長之野望 度copy落去 信長之野望區既 問題解答 度自己另外開多一個post黎問關於石田三成既大絕...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=29806&extra=page%3D1

咁樣係唔係問都冇問過我而又伶左我d野去用???
"轉貼"呢兩個字沒有係佢個post度出現...
咁都可以???
佢身為版主咁樣做法..
係咪意味著我們都可以咁樣做呢??
想問下是否屬於呃post的行為呢...?
身為版主也這樣做...
是否應該道歉呢

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=28683&extra=page%3D1
請問 締ξ死神ψ 是否應該檢討下呢??

lol  真係狗   看不下去?有這種版主  實在係眾人既悲慘。
刪了刪了   

別煩**

回復 #1 團*RIckY 的帖子

恩 我地查清楚之後會對事件作出交待
佢而家唔係到...我搵到佢我會問清楚件事
多姐你用正確既途徑去發表意見

回復 #3 七色の明日 的帖子

佢實大把道理  搵唔搵都罷
刪了刪了   

別煩**

回復 #4 鼠滑 的帖子

呢個帖係其他用戶投訴版主
希望你唔好加d無理據既個人意見入去
咁係唔會幫到件事

回復 #5 七色の明日 的帖子

有無理據  上線  睇佢既文字你自然清清楚楚。
多上信長區既人都清楚死神份人  完。

樓主,你自已睇清楚....
佢係問  石田三成之大技 (解答後可獲加分)

佢只係幫你問問題...唔係突登呃 post...
而鼠滑請你注意用詞
罵戰往往係你這類人而起

樓主可能誤會了,本人已寫明是某會員所問。

閣下的帖子不是發在問題解答專區,見沒有人回答閣下問題,本人只是幫助尋求答案而已。

回復 #7 kelvin19250 的帖子

說話我就是這樣
要我改變??粉難
你認為有問題就有問題
各有各諗法  
我認為我咁打字很正確

第一、本人沒有權移動信長之野望討論區的帖子,閣下的帖子不是發在問題解答專區。

第二、見閣下問題甚佳,難度卻甚高,以致沒有人能夠解答,回覆數為零。

第三、帖子已沉到第三頁,相信能夠解決問題的機會很微。

第四、已寫明是某用戶所問,不是本人所問,請勿誤會。為討論區用戶解答問題,相信是本人的職責。

原來締ξ死神係個咁既人,我對佢十分失望       

回復 #10 締ξ死神ψ 的帖子

咁如果我冇睇到你個post..
咁算唔算對我有不公平..
至少都係我個post度話我知你將我個post轉去哪裡因為什麼原因...
而不是粒聲唔出就咁樣做...
你覺得有人會知到你幫佢而之前什麼都冇話過佢知傢咩??
同埋你成日叫人爬文...
相信有人會搵到我個post之後解決左我個問題..
而唔係我當日開你就當日開多個post"幫"我問
就算我個貼沉到去第3頁...
我係個人空間度還會看到有冇人回我個post..
我蠻有耐性的喔!
所以還不用你這樣幫..心領了..
同埋檢討下點解有咁多人唔like你啦...
做好自己本份先好幫人...
同埋好心一句話你知...
你個簽名整到我好lag(相信網路慢既人都有呢種情況)

引用:
原帖由 團*RIckY 於 2007-6-10 16:58 發表
咁如果我冇睇到你個post..
咁算唔算對我有不公平..
至少都係我個post度話我知你將我個post轉去哪裡因為什麼原因...
而不是粒聲唔出就咁樣做...
你覺得有人會知到你幫佢而之前什麼都冇話過佢知傢咩??
同埋你成日叫人 ...
解答了這問題不只會幫助閣下,而且更多其他會員可以獲益的。

況且,閣下的又不是甚麼心得,只是一個未解決的問題。

未解決的問題不能提出?

下次建議把問題放到問題解答專區。

回復 #13 締ξ死神ψ 的帖子

你還可以這樣說..
幫人係好,,,
不過有冇顧及到別人既感受...
你這樣說反而令到我對你更加失望...
版主不只是會幫人...
還要顧及到各會員既感受..
這才是一個好的版主

有時好心都比人駡...無耐 我今次幾接受死神解釋,出發點正確,或者下次死神再幫會員,係佢篇文章註明.不過我都極欣賞樓主以這種方法投訴,唔駛吓吓駡戰先得...

27 12
發新話題