發新話題

mORAL_ant無品埸主

[Close]
解釋你既意思姐,你都係想113都想玩落去姐!係呀當時玩緊323,但係通常個合埸主10幾分鍾都比人走啦,咁你點解唔講唔比走????我叫左re叫左成3分鍾,呢3分鍾有冇出過聲講唔比走,你唔講我仲以為你比我走tim

挑戰你條廢物?你玩君玩到咁廢仲好意思講我挑戰你

係得你條友咁冇品炸,個個埸主都肯走啦,明明踢我仲係到講冇踢,仲要話我冇入,你挽野呀?

嘩仲要洗我泉time,你既能力洗到我泉 好怕,我玩君你玩依留卡,啦啦聲洗我泉@@

比左機會你做人都唔做,係要做畜生,通常玩到10幾分鐘比人走喔,我係比你走啊,垃圾走米走lor,我唔怪你,火影係多垃圾走場架,我個個都理咩,我記得邊個D名,你開post話我沒品就係你唔岩,明明你沒入,係度話入左我踢你,用你僅餘的0.1%智商諗下先講野好唔好,睇你條友話我死多過你仲話屠你,講得出呢句野D人都唔荒勁得去邊,我垃圾?勁你好多啦,畜生想打11就早出聲啦,唔洗我講甘多野。

畜生哥,一陣4點11,你唔好淆我啊

嘩仲要洗我泉time,你既能力洗到我泉 好怕,我玩君你玩依留卡,啦啦聲洗我泉@@呢句唔好比其他人睇到啦,得淡笑,你甘廢我會洗唔到你泉@@?

wow,畜生哥原來得把口@@叫你11都唔敢,你唔係驚啊嘛?

回復 9# 的帖子

呀嫂你系到搞事= =??

呀嫂你做咩睇唔開

WOW
比人洗

和平吧

你都智既,我咁耐冇入黎睇你吹水~我點知你係到邀請我屠你5殺姐,話我唔夠僵11??你講我話我玩君,你玩依留卡都洗到我泉,我依家2014-1-22 17:45分(星期三)等你,如果你唔黎當輸

引用:
原帖由 Panda0FApink 於 2014-1-22 17:41 發表
你都智既,我咁耐冇入黎睇你吹水~我點知你係到邀請我屠你5殺姐,話我唔夠僵11??你講我話我玩君,你玩依留卡都洗到我泉,我依家2014-1-22 17:45分(星期三)等你,如果你唔黎當輸 ...
留名大戰
信長的王道是?

引用:
原帖由 Panda0FApink 於 2014-1-22 17:41 發表
你都智既,我咁耐冇入黎睇你吹水~我點知你係到邀請我屠你5殺姐,話我唔夠僵11??你講我話我玩君,你玩依留卡都洗到我泉,我依家2014-1-22 17:45分(星期三)等你,如果你唔黎當輸 ...
4分鐘,神入場速度,
點?結果如何?

發新話題