發新話題

還我卡戰ser

[Close]

還我卡戰ser

我己經同管理員提出想開卡戰ser既要求
因為我見vlan有唔少人玩卡戰
但d人分開哂
甘我又覺得我地vlan甘一條心
不如開返個ser比我地玩
管理員答我
之前開過 但係無人入
所以我係度希望玩卡戰既朋友/手足
助我一臂之力,支持我
在下霸氣團團長
本團m分支持此次行動
我地要撐氣 逼爆個ser比d管理員睇

引用:
原帖由 妖混乂傑 於 2012-3-19 16:49 發表
但d人分開哂
管理員答我
之前開過 但係無人入
所以我係度希望玩卡戰既朋友/手 ...
就係lol..如有卡戰ser可集中交流下-口-
D人分開哂....又好難有人入場玩~_~希望可以開卡戰ser啦

引用:
但d人分開哂
管理員答我
之前開過 但係無人入
傑傑boy 我第一個支持你 ><

引用:
原帖由 小狼哥 於 2012-3-19 17:10 發表
傑傑boy 我第一個支持你 ><
thx狼狼boy>< 叫多d人來支持

支持,光棍神手乂傑
:lol :lol :lol :lol :lol

引用:
但d人分開哂
管理員答我
之前開過 但係無人入
咁絕信都好多人玩,咁係咪絕信都要開番個SER= =

加油卡戰係一隻好GAME

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-3-19 17:28 發表

咁絕信都好多人玩,咁係咪絕信都要開番個SER= =
u can提議下
另外我係講卡戰 唔係絕信

引用:
原帖由 妖混乂傑 於 2012-3-19 17:30 發表

u can提議下
另外我係講卡戰 唔係絕信
吾係卡戰/絕信問題- -,我只係想問下,如果多人玩=要開專ser,咁好多地圖都要開專ser= =

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-3-19 17:48 發表

吾係卡戰/絕信問題- -,我只係想問下,如果多人玩=要開專ser,咁好多地圖都要開專ser= =
都係架 好次gxc甘 如果唔係大家分開哂 點玩?_?

強烈要求開卡戰ser
傑傑B我支持你

講真..之前係小人入ser玩.但係而加甘多人都支持返開卡戰ser.我認為比多次機會我地班卡戰手.如果個ser都係好似之前甘既話再一次關閉左佢都得姐.(個人以見)

我覺得真係有必要開番個卡戰ser 個個人分散曬係12個ser裏面玩錦~~~

引用:
原帖由 rAiN◆鬼姬 於 2012-3-19 18:57 發表
我覺得真係有必要開番個卡戰ser 個個人分散曬係12個ser裏面玩錦~~~
我都覺得應該開番 我怕1個卡戰ser都唔夠用 可能要開2個填啊

引用:
原帖由 霸氣§武裝 於 2012-3-19 18:59 發表

我都覺得應該開番 我怕1個卡戰ser都唔夠用 可能要開2個填啊
我等都來比個讚先~~~~~

發新話題