16 12
發新話題

==真心問== 街場後期英可以點挨到後期

[Close]

==真心問== 街場後期英可以點挨到後期

話說今日我系youtube睇到條咁既片

我哩個新手為左試玩後期主力就去玩下槍神本多哩d英啦

但我玩極都去唔到後期

因為我隊友系咁殺人

有冇高手可以教我係街場有機會出到神裝?

會唔會街場玩後期英變左冇機會發揮?

其實樓主點解要浪費時間玩信長

信長哩隻game 唔係走場 就係走場同埋走場 走場之後仲有走場

樓主想完場可以試下玩 League Of Legends

隻game英雄相對較平衡之外 個個星期都有新野出

技能比信長絕對美觀

上到10lv之後走場率接近0

如果樓主真心想完場可以試下玩

下-.- 咁但系我新手可以點學

其實我d朋友都叫緊我玩..

但系我唔系好明英文...

又唔知咩英要出咩裝

基本玩法樓主完全唔洗驚唔識

哩隻GAME有新手教學之外

一開始既對手實力都比較低

唔會出現單方面屠殺既問題

同埋至近LOL出左觀戰模式

可以睇下D高手點出裝點玩

引用:
原帖由 iamwing123 於 2012-5-24 21:44 發表
話說今日我系youtube睇到條咁既片XGrY_D1LJCs

我哩個新手為左試玩後期主力就去玩下槍神本多哩d英啦

但我玩極都去唔到後期

因為我隊友系咁殺人

會唔會街場玩後期英變左冇 ...
因為我隊友系咁殺人

是吾是諷刺緊人地走場呢=.=

好簡單  2個字 實力
or
好似片入面咁
幾fd 1齊打街   
To be or not to be?

幾FD一齊打街,對面走得仲快

引用:
原帖由 我很神 於 2012-5-24 22:22 發表
幾FD一齊打街,對面走得仲快
咁你就錯la唔一定夾fd屠街先走

有邊場街場係唔走場?

團戰都走場啦

走咪走LOL,每個人大都試過走場,樓主你係唔可以咁話人

但系我真係好想完場

所以我朋友去曬玩LOL我都玩信長

但系我玩左一個星期都完唔到一場

跟住我FD又系到笑我 佢地話:白痴仔仲玩信長 完鬼到場咩

引用:
原帖由 s1996828 於 2012-5-24 21:57 發表
其實樓主點解要浪費時間玩信長

信長哩隻game 唔係走場 就係走場同埋走場 走場之後仲有走場

樓主想完場可以試下玩 League Of Legends

隻game英雄相對較平衡之外 個個星期都有新野出

技能比信長絕對美觀

上到10l ...
其實人地問緊信長野你係到搭訕做乜 放到咁大個紅色字有用?
你話技能?  麼獸技能只要有令摸組 動作及好觸法一樣可以做到令美觀
(隻game英雄相對較平衡之外)
你認為真係咁?  D人新手買點買曬D神英係到屠低二D無買點的新手 點樣計? (我戈班正有一個係咁)
仲有走場Lol一樣有 唔好話咩0% 人地要走=一定要走 你唔好叫到人唔走場
斷!你卻我之敗!

慢馬地食兵==
比人殺左..唔好激動

引用:
原帖由 神狼仔 於 2012-5-24 22:32 發表

其實人地問緊信長野你係到搭訕做乜 放到咁大個紅色字有用?
你話技能?  麼獸技能只要有令摸組 動作及好觸法一樣可以做到令美觀
(隻game英雄相對較平衡之外)
你認為真係咁?  D人新手買點買曬D神英係到屠低二D無買點 ...
冇一隻英會係特別屈機架啵 同埋買點又唔可以買到runes

同埋你都識話新手啦 有玩過lol 既人都知10lv下既對手水平比較低

你話魔獸技能只要有令摸組 動作及好觸法一樣可以做到令美觀

哩一點我都好同意 但系我係信長味見過姐

同埋你話"要走場就一定會走場"

哩句我答唔到你

因為玩家素質問題

信長始終唔係LOL

仲有 我冇話LOL 0走場

我只係話高LV玩家接近0走場

引用:
原帖由 s1996828 於 2012-5-24 22:39 發表

冇一隻英會係特別屈機架啵 同埋買點又唔可以買到runes

同埋你都識話新手啦 有玩過lol 既人都知10lv下既對手水平比較低

你話魔獸技能只要有令摸組 動作及好觸法一樣可以做到令美觀

哩一點我都好同意 但系我係信 ...
首先 E度係信長區 你講乜LOL?
中文字都唔識睇 你學多幾年先啦
我唔係想挑起罵戰 但係你係信長區宣傳LOL你抵比人小
你有你玩LOL 我地有我地玩信長 周瑜打黃蓋 一個願打 一個願挨 關卿何事?

引用:
原帖由 Stealth§樂 於 2012-5-24 23:31 發表

首先 E度係信長區 你講乜LOL?
中文字都唔識睇 你學多幾年先啦
我唔係想挑起罵戰 但係你係信長區宣傳LOL你抵比人小
你有你玩LOL 我地有我地玩信長 周瑜打黃蓋 一個願打 一個願挨 關卿何事? ...
咁我同樓主廣LOL又關你咩事

16 12
發新話題