28 12
發新話題

TD SER管理員 cyber請見字入

[Close]

TD SER管理員 cyber請見字入

請問一下 為什麼你要封禁我?還有一個TD AWP SER管理員JUST ME 他又是一樣 自己開外掛 給我看穿了 還叫我開STEAM 一打一 之後封禁我 請問一下 開外掛的也能當上管理員嗎?麻煩給一個好的解釋

他沒有開外掛, 你不要胡說八道, 這天的你很飲胡楓

他沒有開外掛?很多人都跟我說他是外掛 還叫我開STEAM 一打一
請問一打一意義在哪?誰在看我跟他打?找鬼上來看嗎?
一打一 他開外掛誰知道?我也不知道拉
難度我看破他是外掛 他不甘心?不順氣?每天看到我就封我?
這是小朋友的幼稚行為

係呢度開POST 未必受理,
如果你要投訴,
就應該去到TD SERVER 投訴區
個網址由於唔比POST
已PM
謝謝你的投訴

不過我都要講一聲,CyberShot絕對唔會外掛,請勿誤信部分外掛人士被BAN後唔服,想做謠生事,無證無據作出誹謗既人,謝謝!

cybershot成日都亂咁ban人,
+上TD server好多都係D未成熟既admin
亂ban人真係唔出其

第1:我從來無講過Cyber系外掛 我指外掛的是TD AWP SER的ADMIN:just me
我吾知Cyber因咩事踢我 但我好想知點解 希望td ser話到事既人可以比一個好的解釋
謝謝

引用:
原帖由 健~BaBi 於 2013-5-8 21:09 發表
cybershot成日都亂咁ban人,
+上TD server好多都係D未成熟既admin
亂ban人真係唔出其
如果你覺得邊位admin/vip有問題可到TheDeath反映,並提出理據,我們會跟進,請查pm.
並不是一竹竿打沉一船人,然後走人了事,謝謝.
引用:
原帖由 kobe 於 2013-5-8 21:17 發表
第1:我從來無講過Cyber系外掛 我指外掛的是TD AWP SER的ADMIN:just me
我吾知Cyber因咩事踢我 但我好想知點解 希望td ser話到事既人可以比一個好的解釋
謝謝
係呢度開POST 未必受理,
如果你要投訴,
就應該去到TD SERVER 投訴區
謝謝你的投訴

TD ADMIN不嬲係甘~~
GIVE錢做ADMIN 不嬲係甘加拉~_~
唔想有甘GA ADMIN??
咪唔好玩TD LO ~~

回復 8# 的帖子

請問呢家係我地既Server邊一位Admin/VIP係用錢買?
請認真回答.

誹謗人地都要有個譜

係網上唔係誹謗完人就可以咩事都冇,係要負上法律責任

首先Cybershot之前係TiG管理員, 佢既決定比你地全部人都可信.
如果佢係咁幼稚既人 你地全部連弱智都不如
我相信TiG CS既成功原因係在於管理員質素...
都係果句 如果樓主真係有道理既話
點解唔去TD Forum開投訴post呢? 點解要o系一個無人理既地方開申冤post?

至於垃圾誹謗既回復 我回復就即係浪費我時間。

問題系 佢因咩事要封我 仲未比到一個好的合理解釋
我打打下CS 佢就封我 串又無串佢 咁叫好的管理員?

ace 你有問題??佢比我地可信性高  咁佢ban哂我地咪都吹佢唔帳?!

咪系囉 Cyber可信性高,我笑左 我連佢封我既原因我都吾知,同埋佢可信性高,邊度可信性高?我睇吾出,佢封我到呢家佢上黎一次留言都無
同埋佢到呢家都未比到封我既原因,呢d叫做好既管理員?ace 你用下腦喇
gund都話你喇,

引用:
原帖由 kobe 於 2013-5-18 18:43 發表
咪系囉 Cyber可信性高,我笑左 我連佢封我既原因我都吾知,同埋佢可信性高,邊度可信性高?我睇吾出,佢封我到呢家佢上黎一次留言都無
同埋佢到呢家都未比到封我既原因,呢d叫做好既管理員?ace 你用下腦喇
gund都話你喇, ...
槍ser ban人既原因通常都係外掛 至於你係未外掛 我唔確定
TiG管理員 & 普通玩家, 你覺得我會信邊個? 你又會信邊個?
我再多一問, 你係唔係正版玩家? 你所用既CS有冇受Steam VAC防外掛保護?

都係果句..既然你真係認為佢BAN錯你 點解唔上TD Forum投訴呢?
點解要o系一個無人理既地方開post申冤?

第1:你覺得我會信邊個?呢個系咪庪話黎?第2:吾關系咪正版事 有冇受STEAM VAC防外掛保護?關事既咩?
你咁講 姐系CYBER覺得我系外掛先封我?第3:點解我吾去TD FORUM投訴?因為我覺得無必要
第4:點解CYBER封我到呢家都未上過黎一次留言?第5:佢仲未比到合理解釋我

如果覺得我系外掛既話 可以出黎玩下就知道我系咪外掛 但我可以同你講 我玩CS從來吾用外掛既
我講得出 出黎玩 你自己諗下我系咪外掛

28 12
發新話題