18 12
發新話題

[交流] =.=睇完電炮S第四集之後

[Close]

=.=睇完電炮S第四集之後

如題= =我好懷疑魔禁2第14~15集當麻VS一方通行會吾會係電炮S中重現= =
吾通係以美琴角度重現?

引用:
原帖由 0123456 於 2013-5-4 11:16 發表
如題= =我好懷疑魔禁2第14~15集當麻VS一方通行會吾會係電炮S中重現= =
吾通係以美琴角度重現?
第4集未睇,不過好大機會。因為電炮S仲未有SISTER計劃。
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-5-4 13:56 發表

第4集未睇,不過好大機會。因為電炮S仲未有SISTER計劃。
時間軸太搞笑XD

又講番sister,搞到唔係咁想睇

引用:
原帖由 xLoI 於 2013-5-6 01:55 發表
又講番sister,搞到唔係咁想睇
佢隻眼係正常眼...唔係黑化眼..唔同

我想睇激光女VS 炮姐..炮姐唔夠打之後..當麻出場...

之前當麻VS炮姐...炮姐比人打到喊- -"

我想問禁書唔係砲姐都知道有sister既存在
但點解磁砲既砲姐岩岩先知有sister存在
係咪因為磁砲係外傳所以劇情唔相連?

引用:
原帖由 樂7.7樂 於 2013-5-6 17:41 發表
我想問禁書唔係砲姐都知道有sister既存在
但點解磁砲既砲姐岩岩先知有sister存在
係咪因為磁砲係外傳所以劇情唔相連?
最終BOSS 上條當麻

我覺得某科學套野同魔禁唔相連,當麻都未屈機 係炮姐傳個到

美琴吾係講過話之前都有copy人出現過咩- -?

電炮S 系美琴主角
魔禁2 系當麻主角
一方通行 系OP出現左  但唔知佢會唔會出黎啦 但我諗都好大機會

一方通行比當麻秒,E一點我好不爽。
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-5-6 23:53 發表
一方通行比當麻秒,E一點我好不爽。
當麻為第一主角 一方係第二主角^_^

P.S.=.= 當麻係電炮第2季第1集已經登場

當麻右手為本體
連個鏡頭都集中係隻手

回復 12# 的帖子

神次元遊戲 海王星 好似系

回復 6# 的帖子

唔係唔連 只係S既時間係貫穿禁書
因為主角仲未知到有同自己一樣既機械人
而OP個到又出現佐一方通行同 初型(?)機械人[細路仔]

美琴好睇d

18 12