37 123
發新話題

[交流] 最期待既7月作品系咩

[Close]

最期待既7月作品系咩

暫時想睇
有你的小鎮 << 之前睇過漫畫幾好睇下

惡魔高校D×D NEW  <<第1季動漫同小說都好好睇 女主角仲系我最愛既紅髮

薔薇少女

漫畫原作: `
《小鎮有你》(有你的小鎮)GONZO
《黃金拼圖》(黃金碎片)Studio五組
《BLOOD LAD》Brains Base
《兄弟戰爭》(BROTHERS CONFLICT)Brains Base
《斯特拉女學院高等科C3部》
《薔薇少女》(新)
《戰勇。》(第2期)-
《Fate/kaleid liner魔法少女伊莉雅》SILVER LINK-  \
《戀愛LAB》動畫工房
《女高網球部》MAPPA
《Servant×Service》A-1 Pictures
《豎笛與雙肩包》/
《八犬傳 東方八犬異聞》(第2期)
小說原作
《物語》系列第二季
《惡魔高校D×D NEW》
《神不在的星期天》(沒有神的日曜日)
《有頂天家族》
《蘿球部SS》)
遊戲原作
《彈丸輪舞》(彈丸論破)
《超次元遊戲海王星》
原創動畫
《Fantasista Doll》
《穿透幻影的太陽》
《玉響》(第二期)
《偵探歌劇少女福爾摩斯》(第三期)
《戰姬絕唱Symphogear G》SATELIGHT

薔薇少女 戰姬絕唱Symphogear G 惡魔高校D×D NEW
Fate/kaleid liner魔法少女伊莉雅 蘿球部SS

小波子應該系甘多掛 到時再算吧
ときさき くるみ Tokisaki Kurumi

引用:
原帖由 ★sIuhEI×. 於 2013-5-14 23:22 發表
薔薇少女 戰姬絕唱Symphogear G 惡魔高校D×D NEW
Fate/kaleid liner魔法少女伊莉雅 蘿球部SS

小波子應該系甘多掛 到時再算吧
你條廢物成日whatapps唔應機

惡魔高校D×D NEW   無魔笛

引用:
原帖由 信長的肥料 於 2013-5-14 23:27 發表
惡魔高校D×D NEW   無魔笛
gd 同志 high school dxd第1季已經令我迷上了

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-5-14 23:31 發表

gd 同志 high school dxd第1季已經令我迷上了
神作 無修正版本

引用:
原帖由 信長的肥料 於 2013-5-14 23:34 發表

神作 無修正版本   
可惜男主無好好珍惜果10秒...波波波波波

乜都唔洗講,9沖物語
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-5-14 23:37 發表
乜都唔洗講,9沖物語
你那個物語控成日剩系識諗住戰場原...

又黎咁快睇定下季
會唔會到時又話

7月冇咩好睇

跟住又觀望10月有咩出

引用:
原帖由 無撞 於 2013-5-15 01:21 發表
又黎咁快睇定下季
會唔會到時又話

7月冇咩好睇

跟住又觀望10月有咩出http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20060324170 ...
想多了洪9

引用:
原帖由 無撞 於 2013-5-15 01:21 發表
又黎咁快睇定下季
會唔會到時又話

7月冇咩好睇

跟住又觀望10月有咩出http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20060324170 ...
到時話10月無咩好睇

觀望明年1月

認真 7月有野睇。
物語系列足以頂到10月。
如果10月再出物語,甘就一直有野睇。
奇策士とがめ。

有你的小鎮睇漫畫足矣

蘿球社

37 123
發新話題