發新話題

[分享] [ 分享 ] 希望大家也會對女朋友講

[Close]
諗到既大把
post 晒出黎
嚇親你地

好男人-0-
我咪笫1個囉....
╭★麟__├爺。

引用:
原帖由 DreaM_k0aLa 於 2010-3-9 02:49 PM 發表
-,_ 我那麼爰YWL . 我深爰她 . 這是每個人都知道阿

x_❤從沒半點猶豫' ._
愛一個不應該是藏在心裡嗎?
我認為未去到談婚論嫁的時候,應該唔好表態住。
因為當自己重未能力照顧到人既時候,幹嘛要人一起陪著你?
自私自利,一己私欲,就算千言萬語都只不過是過眼雲煙。
未結婚就已經老公、老婆相稱?
結婚後又這樣相稱?那結婚來幹嘛?
唔好比我睇死你,你地應該好快完。

引用:
原帖由 DreaM_k0aLa 於 2010-3-14 22:33 發表
諗到既大把
post 晒出黎
嚇親你地
真心愛她又何必想太多這般的說話 ,

一個行動已經足夠 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-3-17 11:28 發表

一個行動已經足夠 .
同意同意

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-3-17 11:28 AM 發表

一個行動已經足夠 .
同意。
重要你對人作出承諾之前應該諗下自己係唔係一定做到。
如果唔係只會比人覺得你係大話精,唔可信,無用,得把口。
喜歡一個人不是靠把口,不是每日不停說我愛你就有用。
我愛你,講一次就得架啦。
我愛你,呢句只不過係話比個女仔知道,我愛上了你。
之後你就好應該用行動證明啦!
人家又唔係唔知道你唔愛佢,用行動帶給她幸福吧!

火星文...冇好人!!!

我不嬲都用幸福帶給我條女
放心.我唔係果種背信棄信既男人
一定會帶給佢幸福
曾同佢一齊討論大過佐佐之後既問題
我fd遲過我同我條女 以嫁散佐
我地都未散
因為我個fd呃佐人個x........就冇咩feel
而不同我

都吾g 比吾比尒個d文字條囡 都吾g會吾會fd都冇得做=-=
熊貓正在努力找OO中

我個人感覺.
你的話太油了
太油腔滑調了

一齊既時間的長久唔等於你會愈來愈愛佢 ...

只有真心相待,就算只係拍拖一星期,分分鐘好過一對拍拖一年但成日鬧交既情侶

引用:
原帖由 櫻花ㄨ琳兒 於 2010-3-17 13:50 發表
同意。
重要你對人作出承諾之前應該諗下自己係唔係一定做到。
如果唔係只會比人覺得你係大話精,唔可信,無用,得把口。
喜歡一個人不是靠把口,不是每日不停說我愛你就有用。
我愛你,講一次就得架啦。
我愛你,呢句只不過係話比個女仔知道,我愛上了你。
之後你就好應該用行動證明啦!
人家又唔係唔知道你唔愛佢,用行動帶給她幸福吧!
同意同意.
說話不能代表甚麼.
只有行動最實際.
行動就是你愛人的最好証明.

回復 4# 的帖子

- 所以說嘛 。
- 世界是不公平的呢 ;
- 真心過的男孩 ;不還是會被女生丟棄嘛 ;?!
- 別因為1.個個別例子 ;就對全部男生都沒信心呢

回復 23# 的帖子

- 真愛首要是尊重呢
- 可能別人不這麼覺得吧
- 至少我覺得不應該用"條"來講自己女朋友/男朋友
- 例如 ;我條仔 / 我條女 ;

我sd左比莪d fd 佢地小莪~~~~
熊貓正在努力找OO中

發新話題