發新話題

還我卡戰ser

[Close]
開左又點?
之前的例子證實了一件事

就算有卡戰SER
D人都只會在綜合區玩

引用:
原帖由 霸氣.海 於 2012-3-19 20:40 發表
哇~
呢個真係好提議;)
有左卡戰ser 既可以為vlan分流!
又可以新手同有經驗ge人一齊交流多d!
帶動熱潮!!!!係未來ge卡戰ser一定會多姿多彩~有聲有色;)
又可以玩得開心!!!!!!!

望管理員大大!考慮考慮
最後題外話希 ...
thank海b
你都要加油丫!!!

引用:
原帖由 SalvationArmy. 於 2012-3-19 20:46 發表
開左又點?
之前的例子證實了一件事

就算有卡戰SER
D人都只會在綜合區玩
之前是之前的事
所以依家咪叫人支持嚕
甘都唔明
仲要之前d野講
難道你不識進步的嗎??

專用ser好呀
等左好耐
快d開啦a_a

岩岩先見到....
開左都好
見多d高手

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-3-19 17:28 發表

咁絕信都好多人玩,咁係咪絕信都要開番個SER= =
我只可跟你說卡戰是unique 不過你有開絕信ser要求應該唔好係到講 因為呢到係卡戰 thx

支持..不用多說 :)

傑boy  非常支持!!
分開黎玩真係唔好太好.開個專區又方便
支持支持 我地呢d新手係要搵d人高手請教架嘛!
開個區搵個高手請教下都容易好多係咪先

gay佬宗親會頂力支持

跪求路人三國ser:-(

引用:
原帖由 妖精尾巴_S 於 2012-3-19 23:04 發表
跪求路人三國ser:-(
請勿再這發膠回覆
係求就搵管理員
e度係卡戰

之前話   會考慮下               點知之後粒聲都冇出過

引用:
原帖由 Dr夜貓 於 2012-3-20 14:10 發表
之前話   會考慮下               點知之後粒聲都冇出過
所以依家咪叫大家比心機
叫多d朋友支持嚕

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2012-3-19 20:20 發表

我只係話難 冇話冇途徑 正信既知明度 已經係去到玩/講 魔獸都會講到,知道
卡戰依家既人流個人認為未去到要專頻
火影新血有,但少  想比火影同絕信你會認識/接觸邊個多d?
卡戰好應該再經過一段時間 已有既人流已經相 ...
你所講既都只係之前之前..你都識話而家比之前既人流多左..而且你咁講法我諗你都唔係成日玩...
卡戰子版我留意到既就係 黎黎去去幾堆人 冇錯..卡戰子版來來去去都係個堆人..但你睇下呢個post係咪仲係個堆人..有幾個唔係你平時見開既..我既lv,開左幾耐,回post次數係幾多..所有post入面我可以話呢個post係我入得最多了..唔入卡戰子版唔代表就冇玩卡戰..而家係呢個post回既人有幾個係經常會回post?.? 大家都只係為左開ser而係度盡一份綿力..而你可能真係唔係成日玩卡戰..覺得人數係十分稀少...但開個ser洗唔洗用你幾多$..任何科學家可以立下偉大成就..都係因為佢有大膽去嘗試..再講...如果vlan開到卡戰ser既只有多好處冇壞處

引用:
原帖由 eTerNaL羽 於 2012-3-20 16:36 發表

你所講既都只係之前之前..你都識話而家比之前既人流多左..而且你咁講法我諗你都唔係成日玩...
卡戰子版我留意到既就係 黎黎去去幾堆人 冇錯..卡戰子版來來去去都係個堆人..但你睇下呢個post係咪仲係個堆人..有幾個 ...
真係要讚美你 12個綜合ser
拿個改做卡戰ser都得拉
我真係未見過12個ser爆哂
火影3個ser
爆1個我都少見

發新話題