發新話題

與不滅神團其一神手的交流

[Close]
引用:
原帖由 〝PLAY9YOU 於 2012-5-8 00:03 發表
嘩樓主點解可以咁勁??
可唔可以教我點玩?
20比2喎
點做到GE??
我頂多都係20:0人地渣
你20比2都可以POST上黎???
咁VLAN個卡戰版
應該成頁都係我架啦???
我講緊每個鐘喎
係每個鐘,睇清楚
比你負負碌碌贏到人20:2
就要P ...
有無圖或者rp我好想睇下

引用:
原帖由 rAiN♂小豬 於 2012-5-7 23:58 發表
我唔明點解嬴人一場就要post呢
如果係甘vlan咪日日幾千個post
為你們報導上1場卡戰既戰果(開戰因為不滅神團既神手炮我,招我打11)

開戰因為不滅神團既神手炮我  <---呢個講明哂啦 傻豬豬    純粹抱怨姐  別冇他意

引用:
原帖由 〝PLAY9YOU 於 2012-5-8 00:05 發表
拿版主我冇引起罵戰架
不過我個人就好鐘意發表自己心底既意見
樓主係勁既
不過係低下層次果班既勁囉
wow  呢位先生你既心底既意見真系都幾大體 不過你既20比0既傳奇我都想實驗一下  加上你既意見真令我有超大既反應 係超大 睇清楚   仲要講自己冇引起罵戰架 呢位先生 你係我地在坐心中你已經贏了強人是你

算吧啦小狼哥
成日認屎認屁 好勁?
正係得把口

小狼哥你講到自己甘勁
甘你係比賽比人大抄果陣你又有咩感想?
你唔好再用d咩係兄弟打唔落手既理由啦
戰場上留下的只有強者 你?返大陸耕田啦

強烈見意 狼B 挑晒佢地機. 每日滅一號.      多的是~ 埋我做花生. 晒佢地

狼仔終於比人睇小了

引用:
原帖由 rAiN♂小豬 於 2012-5-8 13:08 發表
小狼哥你講到自己甘勁
你唔好再用d咩係兄弟打唔落手既理由啦
戰場上留下的只有強者 你?返大陸耕田啦 一 ...
戰場上留下的只有強者 小豬.. 咁你呢? 去左邊? 強嗎? 我想見識見識...

哇哇哇!!!!!!

呢度咁有趣geA____________A!!!!!
哈哈!
好緊張呀
充滿霸氣ge卡戰!!!^_^

小狼哥比人睇小?
唔係掛,點會咁架??
我直頭當佢冇存在過架喎
比人睇小既機會都冇啦
小狼哥?
凡事只係識用""交流""去解決??
咁樣只係個懦夫既行為
如何一日滅一號呀??教教我好唔好先
某個小狼哥(拿我冇指名道姓)架
我驚佢連個普通新手到極點既街人都贏唔到喎
仲一日滅一號?一日著一草就差唔多啦
以上都係我心底既意見 絕無罵戰成份
各位無關人士請放大你隻眼睇清楚
係放大你隻眼呀
唔好係度火上加油

rain小豬呢位同志
你既意見非常之合我心意
但係我要更正你一點
某小狼哥
我驚佢連田都冇得耕喎
咁把炮 上傳多個一打四RP黎睇下先啦
打新手既RP就無謂啦 無興趣

請大家不要再講唔闢本貼既野
都提大家善用pm功能
多謝合作
有咩想抱怨請到抱怨區

引用:
原帖由 〝PLAY9YOU 於 2012-5-8 16:24 發表
小狼哥比人睇小?
唔係掛,點會咁架??
我直頭當佢冇存在過架喎
比人睇小既機會都冇啦
小狼哥?
凡事只係識用""交流""去解決??
咁樣只係個懦夫既行為
如何一日滅一號呀??教教我好唔好先 ...
^____________^. 搵日黎場_號戰什麼樣? 佢話""交流"" 只想比個機會你. 5洗你比佢_左號係到  你又放你d rp出黎比人睇下(只想學下野)  咁樣只係個懦夫既行為!? 引笑,   咁你覺得用咩行為先最好? 挑人機? 打到人地冇得還手? 到時仲有邊個會玩卡戰? 人地都係想開心姐. 洗5洗咁. 打機求快樂已而. 你d 留言真係好黑人憎囉. 仲有人地盟個貼既原因你都5明. 就算你幾勁, 人地開PO又關你咩事呢><? 我就覺得佢地打得5錯喎  不如黎返場_團戰又點>     淆就出聲. 我大人有大量.

傑講得好

引用:
原帖由 rAiN♂小豬 於 2012-5-8 13:08 發表
小狼哥你講到自己甘勁
你唔好再用d咩係兄弟打唔落手既理由啦 一 ...
大炒??係呀大炒又如何?嗚人?劍8? 比賽只是娛樂 我個人立場   and  小狼哥你講到自己甘勁  <<證明??   加上你夠做既咪埋黎 come
綜合 12ser等緊你 不過睇你都係似ky_o班強人架啦
只識用口不懂用手同人比較  小豬?要交流我小狼未驚過 唔知頭唔知路 個人msn [email protected] 輸左放上vlan比大家見識見識 我都好奈無比大家證明我既實力

引用:
原帖由 ∮落葉散華 於 2012-5-8 12:12 發表
算吧啦小狼哥
成日認屎認屁 好勁?
正係得把口
係咪認屎認屁咁真係要開個場玩下呢個1打1先得啦 我知你地班友見有機會入我好奈rain?

發新話題