發新話題

與不滅神團其一神手的交流

[Close]
錦我米應該好廢@v@;我平時都唔串人架wo

佢冇番甘上下實力仲串人咪俾人_死囉
仲有佢係我fd佢既實力係美美你之上

係?錦正ac咩名???都未見過e個人

我都想知正ac係咩 ........

正ac我唔會講 自己諗下啦

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2012-5-9 12:27 發表
美美  好廢

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2012-5-9 12:27 發表
傻美美如你無關呀 et真係有眼光收到咁既人

引用:
原帖由 rAiN♂小豬 於 2012-5-9 07:02 發表
你用自己個腦諗下啦
佢有甘串就姐係玩得勁啦
你咁搞到我笑 串=玩得勁 咁唔串=唔勁?加上我串既本性係我之前 但你又無技術又要串 唔知咁呢d叫咩 你就係證明自己有實力既 今既就打場唔好多野講 不過估你都係吹雞搵人打 一係就借ac比人 回#71 你何來見我話自己成日贏 -_-我唔係呢d人來 你太唔了解我了豬哥

回復 80# 的帖子

你講到佢咁勁,真係好想見識下,但係你又唔開名,同空口說白話有咩分別,點令我地信服

引用:
原帖由 小狼哥 於 2012-5-9 17:20 發表
傻美美如你無關呀 et真係有眼光收到咁既人
好啦喎咪再搞我隻小豬

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2012-5-9 20:48 發表

好啦喎咪再搞我隻小豬
哇 戰狼兄乜你咁文室架 你睇下邊個搞事先啦 你幫人都要睇下道理係邊個到先得架~_~

可能play9me兄真係好勁呢 雖然個名有d.............可能係卡戰超新星都唔定wo 真係想會一會e個小豬所謂串得起的神手呢~~~~

引用:
原帖由 rAiN◆鬼姬 於 2012-5-9 23:26 發表
可能play9me兄真係好勁呢 雖然個名有d.............可能係卡戰超新星都唔定wo 真係想會一會e個小豬所謂串得起的神手呢~~~~
等你好消息

引用:
原帖由 小狼哥 於 2012-5-9 23:46 發表
等你好消息
我排隊                               15字

你地個個以經離題了

發新話題