28 12
發新話題

[原創] 頭文字d x 極品飛車 求加分

[Close]

頭文字d x 極品飛車 求加分

感想:

我做呢條片既第一個目的就係想加分

第二個目的就係想show下我呢個極品飛車新手既技術

第三個目的係想比大家睇

第四個目的係想大家入去讚好

第五個目的係想大家訂閱我

目的係咁多

求加分原因:

以我呢個新手既技術,

玩到咁已經花左唔少時間,幾個鐘了

加上用心製作,影片有高清,有特效

加上製片又要時間,一個鐘

所以希望板主加下小弟分/.\

唔好抹殺左小弟既創作動力

眾:唔好講咁多廢話啦,去片啦

係既係既,請順手click埋入去youtube入便睇,因為可以放大

再轉埋高清,讚埋個好,最好留埋言

眾:仲講?!(怒!)

小明 西瓜頭 (鎮團之寶) 說:

仲有what game黎

你玩第幾代的?
我玩果個好似係極品飛車9 最高通緝

引用:
原帖由 笨siu傑 於 2011-7-5 19:19 發表
你玩第幾代的?
我玩果個好似係極品飛車9 最高通緝
我玩的是極品飛車15之變速2

呢個就係你上次叫我玩果個a_a??
型仔

引用:
原帖由 型仔keith 於 2011-7-5 19:26 發表
呢個就係你上次叫我玩果個a_a??
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;係阿,幫手推到個板主加分啦

引用:
原帖由 打閚 於 2011-7-5 19:29 發表
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;係阿,幫手推到個板主加分啦
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;即係推到我比板主扣分??
型仔

引用:
原帖由 型仔keith 於 2011-7-5 19:30 發表
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;即係推到我比板主扣分??
無錯,一係推到我個帖比板主加分,一係就推到你比板主扣分

嘛 ,這是什麼來≧v≦。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-7-5 19:40 發表
嘛 ,這是什麼來≧v≦。
嘛 ,這是PC遊戲極品飛車呢≧v≦。

沒有vlan驗證

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-7-5 19:51 發表
沒有vlan驗證
要點樣驗證的 ?請教教我

3.影片必須有表明會員之身份..如果沒有..則不獲加分..以及一律當作轉貼扮原創貼字處理..第一

次先警告..第二次扣3分處理..(影片現在一定要表明會員vlan名稱,不要再說youtube已打了驗證,

要影片明確的表明..沒有將不獲加分.不接受任何理由)

係影片度打埋 By 邊個邊個 下次努力吧 你的影片也不錯 我覺得幾好睇

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

我都玩過極9好正~支持下樓主

回復 13# 的帖子

唔系片正 系頭文字D正=D,話說藍色車系唔系帶頭巾過條友??

28 12
發新話題