發新話題

[交流] 我想要一套校園作品要有頭有尾

[Close]

我想要一套校園作品要有頭有尾

我想要一套校園作品要有頭有尾

次次D死人後宮動漫或者校園動漫

男女主角D關係都奇奇怪怪,永遠唔會係一齊

之後就第12/13集完左

無第二季..有頭無尾

我想要有一套動漫係同女主角一齊之後結婚之後既故事

好似CLANNAD After story長遠d...但係唔好..搞到咁科幻

之後同其他前女配角d關係唔同左個類

其實有好幾隻gal game 既關係都跳到去結婚之後生活..但係動畫化都唔會動畫到咁後@_@會唔會可惜左d...

希望俺妹可去到呢類既結局

天鎖簽名原圖

梅露露

誠哥結局?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

聖誕之吻好似去到結婚
緣之空扑埋野

回復 1# 的帖子

你唔搵比我 我都唔知呢張係原圖

俺妹隻game 我down左洛psp玩
但係點玩都攻略唔到是但一個
唔係好明點玩洛去

涼風

引用:
原帖由 xLoI 於 2013-4-8 00:21 發表
聖誕之吻好似去到結婚
緣之空扑埋野
扑野唔係結婚...只會變成SCHOOL DAYS

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-8 00:47 發表

扑野唔係結婚...只會變成SCHOOL DAYS
我睇開夏娜
有校園 又有頭有尾

乃木版春香囉 最 尾去埋結婚

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-4-8 01:42 發表
乃木版春香囉 最 尾去埋結婚
最後4集只睇左2集...得閒會睇最後個2集
引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2013-4-8 01:16 發表

我睇開夏娜

有校園 又有頭有尾
夏娜一D都有頭無尾= ="

最少播到夏娜變左人妻...之後同悠二生左一對男女BB

之後有遺傳...夏娜同悠二長大後變爸爸媽媽既樣我一早腦補完

之後佢D仔女我都腦補完..未來既天罸神同創造神...有太刀(賢XXX)同吸血鬼

夏娜長大後一定同先代差唔多樣..腦補中..其實本人比較鐘意先代...超帥...同超勁..同唔同意?

腦補夏娜未來既樣係短頭髮?

之後夏娜既女都有夏娜既萌點

最後夏娜全家照
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-8 02:04 發表

最後4集只睇左2集...得閒會睇最後個2集

夏娜一D都有頭無尾= ="

最少播到夏娜變左人妻...之後同悠二生左一對男女BB

之後有遺傳...夏娜同悠二長大後變爸爸媽媽既樣我一早腦補完

之後佢D仔女我都腦補完..未 ...
後2集講春香同xxx結婚 跟住佢地去搶番春香 gg

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-4-8 05:18 發表

後2集講春香同xxx結婚 跟住佢地去搶番春香 gg
不過套野依家睇好似唔係幾好....比較垃圾左..

係D無動漫好睇既時候睇應該可以當糖食

其實好多都有....但係漫畫到

引用:
原帖由 sM× 於 2013-4-8 16:50 發表
其實好多都有....但係漫畫到
鬼唔知你係男人咩= ="

有D漫畫都有頭無尾..

應該小說最好...

初音島吧
第一季結埋婚tim

發新話題