16 12
發新話題

[交流] [舊番推介]白色/純白 相薄 (深度愛情動遊)

[Close]

[舊番推介]白色/純白 相薄 (深度愛情動遊)

[舊番推介]白色/純白 相薄 (深度愛情動遊)

咁本人係幾鐘意睇D 由GAL GAME動畫化既遊戲

因為比較多女角色,同愛情路線比較豐富

咁呢套野就真係幾有深度

首先有7位后宮

主要兩位女主角都係藝人

森川由綺+緒方理奈

藝人路線非常辛苦,首先理奈不停咁炒男主角,叫佢2次做佢經理人都炒左男主角,男主角在第一季已被炒2次,都係做蘿莉既家庭教師好D,固定收入。

而女主角由綺/由奈,佢一開始都有同男主角以電話傾計,由於個時代設定1981年,無手提電話,所以佢地溝通係非常唔方便。睇下依家D科技咁發達你地幾幸福。

澤倉美咲

之後第二人氣應該係學姐...學姐路線其實都唔錯,不過學姐身子太弱
次次唔係病就腳傷....之後重要個死黨既心上人,真係救命

之後
河島遙

人氣雖然比較低,可能唔可愛啦,不過我係幾鐘意佢呢個設定,路線應該係非常純情,朱古力的戀愛。只有兄妹(偽)的愛情。

然後緊係我最鐘意既蘿莉屬性
觀月麻奈

我可以話如果一套后宮動漫或GAL GAME 咁多女角之中無蘿莉既話一定賣唔出。
蘿莉屬性,男主角成日都同佢講佢同女主角既事,之後重有D理奈既事...
之前男主角睡左之後重好大膽出左D事XD.....重有聖誕節夜晚佢係佢屋企門口等佢。呢條路線真係....不過動畫就無咩戀情...。

動畫入面有出現過女神問題

女神問佢要金斧定銀斧定銅斧

金斧=森川由綺,銀斧=緒方理奈,銅斧=觀月麻奈。
男主角答左銅斧...意味著...

之後OL線...女主角既經理人

篠塚彌生

呢類熟女線....比較危險,因為OL對男主角無戀情...只係利用...雖然有時偷情好刺激...不過唔長遠,只係利用佢,用完就變垃圾

重有位係蘿莉既家姐路線...
太神秘XD

如月小夜子

動畫唔見出現XD
PS3出現既角色...想知就自己玩

咁呢套野既第2季就快出...所以大家可以睇住第一季先@@雖然故事唔相同
白色相薄 因為比較舊..唔多影片...就兩位女主角唱歌...慢慢聽...

白色相薄2 OP(雙op)

呢套野係男主角人渣排行榜...排第4架...

大家要睇下見識下人渣誠既朋友xd

好次唔錯
搵日down先

回復 2# 的帖子

排名第二第三是誰 ................

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-5-31 04:30 發表
排名第二第三是誰 ................
我都想知。
奇策士とがめ。

呀軒講得冇錯
bm你個蘿莉控

第14-26集唔系已經系第2季黎架咩=.=

E家系等第3季吧

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-5-31 12:23 發表
第14-26集唔系已經系第2季黎架咩=.=

E家系等第3季吧
14-26集係第2段...所會睇係白色相薄s

佢既第2季係佢隻白色相薄2動畫化..角色唔同晒xd

不過acg四大人渣男主角之一既動漫不能不看

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-5-31 17:25 發表

14-26集係第2段...所會睇係白色相薄s

佢既第2季係佢隻白色相薄2動畫化..角色唔同晒xd

不過acg四大人渣男主角之一既動漫不能不看
。。。
邊四大

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-5-31 23:59 發表

。。。
邊四大
下...ACG4大渣神你都唔識?

渣神就一定有

SCHOOL DAYS
伊藤诚(誠哥)

白色相薄
藤井冬弥(冬哥)

Shuffle!
土見凜(凜哥)

君望永远
鳴海孝之(孝哥)

不過其實緣之空既悠哥無分我就唔知..

其實玩過SCHOOL DAYS都知 誠哥唔係人渣,只係動畫改編改到咁...

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-1 00:07 發表

渣神就一定有

SCHOOL DAYS
伊藤诚(誠哥)

白色相薄
藤井冬弥(冬哥)

Shuffle!
土見凜(凜哥)

君望永远
鳴海孝之(孝哥)

其實玩過SCHOOL DAYS ...
除左

君望永远 其他都睇過

但系

Shuffle呢個都算咩 =.=

另外

緣之空呢個9系

悠剩系魚先岩睇

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-6-1 01:15 發表

除左君望永远 其他都睇過

但系Shuffle呢個都算咩 =.=

另外緣之空呢個9系悠剩系魚先岩睇
= ="

只係動畫渣姐...遊戲入面唔渣..因為自己控

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-1 00:07 發表

渣神就一定有

SCHOOL DAYS
伊藤诚(誠哥)

白色相薄
藤井冬弥(冬哥)

Shuffle!
土見凜(凜哥)

君望永远
鳴海孝之(孝哥)

其實玩過SCHOOL DAYS ...
拎SCHOOL DAYS 隻GAME同動漫 比 你都OK咖拿

引用:
原帖由 唔好re 於 2013-6-1 10:05 發表

拎SCHOOL DAYS 隻GAME同動漫 比 你都OK咖拿
誠哥係隻GAME 係比D女角玩弄至死...只怪佢女人緣太好

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-1 12:25 發表

誠哥係隻GAME 係比D女角玩弄至死...只怪佢女人緣太好
誠哥真系狗西黎 系我睇咁多動漫 GAME 最僧既人

16 12
發新話題