16 12
發新話題

[原創] 跑online- 最後作品Hk

[Close]

跑online- 最後作品Hk

請大家用480睇唔知便吽金次唔係好清。。金次都係最後一次跑片。。希望大家中意。。?最新場地

支持樓主的最後一次跑作
新場地好似好難玩哦

樓主你做咩唔做片啦!?!?
我好支持你嫁
但係都尊重你既決定
`神是愛!

點解一開始是武田...求教

引用:
原帖由 -ChuN2.5 於 2011-8-12 03:02 AM 發表
點解一開始是武田...求教
人地鍾意咪得囉...我都覺得幾型呀
`神是愛!

根據專家指出:
目前大人細路都玩既熱門遊戲跑Online
會導致大腦只認為要跑,滿腦都是跑的意識,此遊戲更冇任何用腦及技術可言
可說是一種幼稚的遊戲,此類遊戲每天只要玩多過1小時智商就會下跌3點

引用:
原帖由 ღL0nElyヾ恨 於 2011-8-14 14:29 發表
根據專家指出:
會導致大腦只認為要跑,滿腦都是跑的意識,此遊戲更冇任何用腦及技術可言
可說是一種幼稚的遊戲,此類遊戲每天只要玩多過1小時智商就會下跌3點 ...
行開啦。。我仲用腦過你            

樓上既- -唔信自己去拉搵番篇報導咯- -
洗昆你- -?

技術不是王者了
有錢才是王者

跑0nline講裝 唔劌技術 我橙飛 技術好 冇裝 都贏5到d全身勁裝的人
為vLan服務.v.

引用:
原帖由 ღL0nElyヾ恨 於 14/8/2011 02:29 PM 發表
根據專家指出:
可說是一種幼稚的遊戲,此類遊戲每天只要玩多過1小時智商就會下跌3點 ...
好釆我冇玩

e+
為vLan服務.v.

引用:
原帖由 icEb. 於 2011-8-14 02:21 AM 發表
跑0nline講裝 唔劌技術 我橙飛 技術好 冇裝 都贏5到d全身勁裝的人
咁你可以開場話空裝場加嗎......
如果你有$既話...自己買裝都ok^^
`神是愛!

智商抵都西利過你。。你覺得點              

引用:
原帖由 ♦Hk黑帮♦ 於 2011-8-14 03:19 AM 發表
智商抵都西利過你。。你覺得點              
唔好咁嬲啦...有人批評..但係都有人支持嫁...例如我啦
你不如繼續整跑片出黎啦
`神是愛!

引用:
原帖由 ‧    於 2011-8-14 21:58 發表

唔好咁嬲啦...有人批評..但係都有人支持嫁...例如我啦
你不如繼續整跑片出黎啦
唔會嬲..對住冇知的人唔洗嬲如果你真係睇就走跑區有時會有      `

16 12
發新話題