21 12
發新話題

[交流] (28/4)第四季旋風管家 討論更新至第四集

[Close]

(28/4)第四季旋風管家 討論更新至第四集

第一集

第四季旋風管家 無奈作品

時間軸真係跳得快到到無野好講

第三季重係住緊大屋...第四季就跳到住木屋

大小姐唔再有錢...小雅變左幼體...會長有機會了...

之後我既女神 小雅..由巨乳變左幼體...( O M G)

小雅篇都未動畫化就...咁快跳晒...

最好睇就係回憶篇既小雅篇...都無..

依家管家會去到真正既后宮END

我最愛既戰鬥力與巨乳既大小姐雅典娜去左邊???

真係新旋風管家..唔跟漫畫...已經變原創

第二集

時間軸發現無變過....不過小雅出現重係未知既問題

睇首OP發現會長變左主角..大家可能留言下OPD鏡頭全部都係會長...大小姐地位不保

其實大小姐係今集幾萌...

睇完R-18既恐怖電影之後...萌殺

之後累左之後既睡相....萌殺

第三集

係主要講小雅..期侍

大小姐有一種家姐既感覺..小雅遲D變巨乳應該WIN晒- -"

第四集

和服女角..某媽媽

看完也`沒圖分享

第3季連雛菊把白櫻點黎都冇講啦==
黃金週之後既野又冇講
直跳去木屋--

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2013-4-10 01:36 發表
黃金週之後既野又冇講
直跳去木屋--
第三季同第四季根本係插入去=_=

好想變返第二季咁..25集慢慢講個故事

根本就係個動畫公司整得太垃圾

我雛菊bb個樣整到咁

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2013-4-10 01:36 發表
黃金週之後既野又冇講
直跳去木屋--
把白櫻劇場版有講點黎=_=

D畫風有D怪怪地...唔通睇唔慣??

?對旋風管家有愛者不論什麼都會看
即使第三季 有愛就沒有問題吧

套野越整越差-,-真系得啖笑.

第3季崩面之後己經無追33333
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-4-11 19:58 發表
第3季崩面之後己經無追33333
小雅出現..諗住增加人氣..點知係幼體版小雅- -"

我既雅典娜去左邊...巨乳...壓倒性

第3季完全唔同哂        .
AnL.s

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2013-4-11 23:42 發表
第3季完全唔同哂        .
第3季係新旋風管家..同前2季無關

第4季係連住第3季既旋風管家

但時間軸最少相差一年=_=

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-11 11:44 PM 發表

第3季係新旋風管家..同前2季無關

第4季係連住第3季既旋風管家

但時間軸最少相差一年=_=
唔怪得唔同哂
AnL.s

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2013-4-11 23:45 發表

唔怪得唔同哂
係...最簡單方法睇漫畫...我睇晒架啦

追得勁辛苦...所以佢就算幾亂我都睇得明

無睇漫畫...如果睇動畫真係O M G

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-11 23:46 發表

係...最簡單方法睇漫畫...我睇晒架啦

追得勁辛苦...所以佢就算幾亂我都睇得明

無睇漫畫...如果睇動畫真係O M G
無睇漫畫真係睇唔明==
你唔會明白把白櫻點黎
點解佢會無晒d錢
點解會住木屋

21 12
發新話題