32 123
發新話題

[交流] 2013 神奇寶貝 超級願望 神速的蓋諾賽克特超夢覺醒

[Close]

2013 神奇寶貝 超級願望 神速的蓋諾賽克特超夢覺醒

2013 神奇寶貝 超級願望 神速的蓋諾賽克特超夢覺醒

感覺個名好長...我一定睇..最鐘意超夢夢

估唔到超夢夢再進化覺醒狀態...咩level...隻紅色野好似幾勁

影尾好多貓...

附上2張圖

某d人既女神...邊個認佢係老婆呢...桐人唔會放過你

魔法禁書目錄大電影..大家一定要支持下....新女角應該死硬...睇左咁多年動漫經驗估計

超夢覺醒之後好得意
果D神蟲ゲノセクト係由人類改造出黎既最強寵物小精靈,屬性係蟲鋼
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-4-20 12:21 發表
超夢覺醒之後好得意
果D神蟲ゲノセクト係由人類改造出黎既最強寵物小精靈,屬性係蟲鋼
最強寵物小精靈...

咁超夢覺醒勁D定神蟲勁D

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-20 13:15 發表

最強寵物小精靈...

咁超夢覺醒勁D定神蟲勁D
緊係超夢勁D。佢先係最經典既改造精靈,
GAME入面已經係勁過佢,
神蟲全能600,屬性:蟲鋼
血低,防普通,速&特物攻平均110
超夢全能680,覺醒後唔清楚。屬性:超能,
血防普通,速&特攻平均高達140

神蟲論速度,血,攻都比唔上超夢
最閉係神蟲屬蟲鋼,火系4倍傷.一個大字燒直秒。

BTW本人最鍾意都係代歐奇希斯同利基亞

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-4-20 13:22 發表

緊係超夢勁D。佢先係最經典既改造精靈,
GAME入面已經係勁過佢,
神蟲全能600,屬性:蟲鋼
血低,防普通,速&特物攻平均110
超夢全能680,覺醒後唔清楚。屬性:超能,
血防普通,速&特攻平均高達140

神蟲論速度,血,攻都比唔 ...
我鐘意烈空座多D..姐係超夢唔醒覺都夠打- -?

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-20 14:43 發表

我鐘意烈空座多D..姐係超夢唔醒覺都夠打- -?
YES,但係故事劇情就唔清楚。
因為超夢係神獸入面全能已算係數一數二。
高達680全能既神獸冇幾隻
10隻手指頭都數得曬,
創世神全能720
烈空坐全能680
鳳凰/利基亞全能680
珍珠鑽石全能680
電/火龍全能680
冰電/冰火龍全能有可能700(唔清楚)
其他果D多數都係670/660/600/580

BTW我最愛既代歐奇希斯都係得600

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-4-20 14:55 發表

YES,但係故事劇情就唔清楚。
因為超夢係神獸入面全能已算係數一數二。
高達680全能既神獸冇幾隻
10隻手指頭都數得曬,
創世神全能720
烈空坐全能680
鳳凰/利基亞全能680
珍珠鑽石全能680
電/火龍全能680
冰電/冰火 ...
創世神未聽過...邊隻- -? 720太恐怖

阿爾宙斯?
超夢夢

同夢夢差相幾多?

覺醒左又升左幾多LEVEL?

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-20 15:22 發表

創世神未聽過...邊隻- -? 720太恐怖

阿爾宙斯?
超夢夢

同夢夢差相幾多?

覺醒左又升左幾多LEVEL?
圖鑑都未有超夢覺醒,應該會勁好多。
超夢係用夢夢既基因改造出黎。
勁過夢夢好多。
本人係覺得夢夢超廢.全能得600。
技能都係同超夢差唔多,但係係弱化版。

阿爾宙斯係創世神,創造世界既寵物小精靈。
我諗依家任何一隻寵物小精靈都唔會夠佢秋。

奇策士とがめ。

回復 8# 的帖子

本人用阿爾宙斯1打無限
打4天王只要有回技,可以一D血都唔-就GG~_~
所以最愛阿爾宙斯
D炮狗,成日吠悶唔悶

覺醒左之後令我諗返起魔人布歐

引用:
原帖由 3.14 於 2013-4-20 15:26 發表

圖鑑都未有超夢覺醒,應該會勁好多。
超夢係用夢夢既基因改造出黎。
勁過夢夢好多。
本人係覺得夢夢超廢.全能得600。
技能都係同超夢差唔多,但係係弱化版。

阿爾宙斯係創世神,創造世界既寵物小精靈。
我諗依家任何 ...
但係電影版...夢夢係神獸之一...可以變成任何一隻寵物小精靈...重有個隻精靈既能力...

而且可愛好多...用紅色....超夢係藍色

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-20 20:30 發表

但係電影版...夢夢係神獸之一...可以變成任何一隻寵物小精靈...重有個隻精靈既能力...

而且可愛好多...用紅色....超夢係藍色
夢夢係種傳說,神獸。獨一無二,一向都係。
超夢夢只係某科學家想得到仿似夢夢既傳說力量所改造出黎既精靈。
BUT勁好多E件係事實

變成任何一隻精靈?據我所知剩係百變怪先做到

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-4-20 20:35 發表

夢夢係種傳說,神獸。獨一無二,一向都係。
超夢夢只係某火箭兵團想得到仿似夢夢既傳說力量所改造出黎既精靈。
BUT勁好多E件係事實

變成任何一隻精靈?據我所知剩係百變怪先做到 ...
百變怪係變個樣..無能力

但係夢夢係完全變成個種寵物小精靈....可以出到佢地個D招式...

所以同百變怪唔同...係某集大電影出現

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-20 20:41 發表

百變怪係變個樣..無能力

但係夢夢係完全變成個種寵物小精靈....可以出到佢地個D招式...

所以同百變怪唔同...係某集大電影出現
冇乜點留意夢夢,唔係好知佢識變身
BUT就算佢識變身都離保唔到力量上既差距。
而且佢應該都變唔到做其他既神獸掛

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-4-20 21:36 發表

冇乜點留意夢夢,唔係好知佢識變身
BUT就算佢識變身都離保唔到力量上既差距。
而且佢應該都變唔到做其他既神獸掛
夢夢設定係有所有寵物小精靈既所有基因

32 123
發新話題