發新話題

砌機

[Close]
6x2GB?
目前Z68都係4條RAM 槽...點插6條?

應該係2x6   我打錯掛...

6係GB 定槽?
目前都冇6GB 單條,

邊到有?冇見過.
8GB 單條, 我見到有...但係你唔會買.

我都唔知 係廠機d裝睇到佢咁打

可能廠機d機有6個槽掛 我錯...  4ramx3呢- -??

係呢d睇到 http://configure.ap.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=s9100d-391hk&c=hk&l=zh&s=dhs&cs=hkdhs1&model_id=studio-xps-9100

你比幾多預算 我咪點汁

跟你咁汁既話 成條list貴左千幾左右

Intel Core i7-2600 (3.4G, 8M Cache, LGA 1155, with HD 2000 Graphics) CPU BOX 盒裝        HK$ 2289

加多條4gb ram
A-DATA Premier DDR-3 1333MHz 4G Ram AD3U1333C4G9-R        HK$ 140

1tb hdd 1000左右

560ti 1.25gb?

我都係想睇下廠機依家個set低唔低姐同呀爸可能會唔會俾d錢資助我

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2011-12-2 23:06 發表
http://configure.ap.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=s9100d-391hk&c=hk&l=zh&s=dhs&cs=hkdhs1&model_id=studio-xps-9100   顯卡戈到佢係咁打- -
你究竟想點汁同你預算究竟幾多?

7000+2000幾到啦.. 計win7
我都唔知佢係唔係真俾 都係問下姐- -

你諗住自己砌定比人砌??

俾人啦 我自己唔識家- -

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2011-12-2 23:24 發表
俾人啦 我自己唔識家- -
咁你去vlan砌吧 叫alan出list比你

我本身係諗往自己buy完d料擺去vlan砌

發新話題