25 12
發新話題

[ 約戰2009-08-26 ] 瘋狂撕殺豪華一夜團第一彈(成績公佈)

[Close]

回復 9# 的帖子

回應pop哥問題:
玩leader其實好多時係我同daddy去搶 但因為真係有時d隊友 唔係太識玩leader既關係 所以搞到不倫不類者..
但無可否認既係 玩misson mode既 係真係要成隊人識玩先得..(唔一定成隊 越多人越好)

引用:
原帖由 口刁_你 於 2009-8-27 21:42 發表
好膠= =
完全覺得係impossible
daddy仲要係 high stake / 冇high stake 既mode到都殺30個
佢畫左粒準星落個mon到?

晝都唔晝無分別...因為high stake 後座力會大左,同無咁準的...
佢成日用鏡射人呢

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

引用:
原帖由 seedkim 於 2009-8-28 11:47 發表
晝都唔晝無分別...因為high stake 後座力會大左,同無咁準的...
佢成日用鏡射人呢
我唔係咁鍾意開鏡射人-.-

引用:
原帖由 Akiraleung 於 2009-8-28 09:16 發表

daddy仲要係 high stake / 冇high stake 既mode到都殺30個
佢畫左粒準星落個mon到?
-.- 我都想晝 XD

2個外星人最勁xd 大家加油-)

引用:
原帖由 tkm23 於 2009-8-28 01:48 發表
回應pop哥問題:
玩leader其實好多時係我同daddy去搶 但因為真係有時d隊友 唔係太識玩leader既關係 所以搞到不倫不類者..
但無可否認既係 玩misson mode既 係真係要成隊人識玩先得..(唔一定成隊 越多人越好) ...
^_^ 我都係講下, 因為搶ABC既時候, 真係見佢CLEAR晒某個點但就走左去, 唔去搶.
不過其實殺多D人都係另一個策略黎既, 起碼可以阻住對方去搶.
同埋你講得岩, 玩MISSION真係好靠隊友識唔識玩同合唔合作到.

引用:
原帖由 SevenHead 於 2009-8-28 14:59 發表

-.- 我都想晝 XD
比d -6我啦你

再唔係 痴粒鼻屎上mon到囉

^^

我都排第三嫁~~~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

25 12
發新話題