發新話題

SuPeR伺服器資訊(#4,#5,#6重組)

[Close]
15-10-2010更新完畢,加左開伺服器時間,如無意外的話,伺服器會跟此時間表

加油支持 super ser係好好的 推一推 再推 又推

18-10-2010更新完畢,#7 槍場正式開放,不過要加ip先入到,因為port係27021

hunter 不如你個#7加個leader我估會好玩好多

-.-,普通槍戰加leader-.-,你食X左-.-,X=傻

23-10-2010更新完畢,附屬伺服器的資訊將會由場主SuPeR | june@_@自行發佈,因為我不清楚附屬伺服器的運作。

另外,本人的電腦懷疑受到DDOS的攻擊,令到網落使用量長期維持於高使用量的水平,導致伺服器較LAG,本人在此

道歉。我一定會找出元兇,再次提供一個良好的遊戲環境給大家!!

PS:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SuPeR團要努力呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你個魔獸場整3秒後加入處死咁買重生有鬼用?

引用:
原帖由 Bubinga 於 2010-10-23 12:39 發表
你個魔獸場整3秒後加入處死咁買重生有鬼用?
你的問題我正在處理...
===============================分隔線==================================
24-10-2010更新完畢,#7,#8,#9不再開放。因為透過IP入的人實在太少了(以#7 槍場為測試)
加上本伺服器並非WAN SERVER,在WAN伺服器列表中是看不到的,令到人流更加少。
開了幾天都沒人入,所以不再開放了。只開放#1-6。
===============================分隔線==================================
另外,#1 BM場/#4 滑水場會變為#1 GunXp槍場/#4 守城場,因為BM場不是一個長久的模式
要ADMIN/場主去整BM才會有人玩,而滑水場因為人流太少,所以被迫"關閉"。
不過我不會del #1/#4的CS  FILE,如果臨時有玩家要求開,我依然會開。
所以其實不是"關閉",而時兩個模式在一PORT。

經過今早在vlan01(vlan02人流少)測試#4 滑水場/#1 BM場,發現原來滑水/BM的人流都有很多。
所以經今早測試後,決定不用雙模式,並開回#7,#8,#9。
模式請到1#到看
=======================================分隔線===================================
#8,#9需要大家既意見,以決定模式。
可選模式如下:
守城場
GunXp槍場
跳躍場
團死場

各意見請在下面發表!!
如沒有意見,本人認為GunXp槍場/跳躍場較好!!

多謝你令vlan更美好!
支持你"加油

(已更新此post)全線伺服器會在星期一重開,模式跟番上面,希望有人加#7,#8,#9 IP入場啦,#8=GunXp槍場,#9=跳躍場
上邊兩個場已定好了!!

樓主安心上路吧.....

回復 27# 的帖子

此話何解?..

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-10-24 15:07 發表
樓主安心上路吧.....
why樓主安心上路

(此post已更新)我諗佢係話我俾ddos攻擊既事,我想話,我不會受ddos打沈的,伺服器我會照開,如果他再攻擊,我會報警的,我可以幫埋FunG你報嫁,你係咪想先??
========================================分隔線=======================================
GunXp槍場/跳躍場會盡量在今個星期內搞點並開到ser,希望到時玩家們會加ser既ip啦。

發新話題