22 12
發新話題

我個免安裝PhotoShopCS8.0開唔到咩事?C_K哥入黎幫手睇一睇

[Close]

我個免安裝PhotoShopCS8.0開唔到咩事?C_K哥入黎幫手睇一睇

如題,,當我開左佢load到最尾果陣佢變左沒有回應,,唔知咩事次次都係咁

乜有PS8架-.-
等我陣間去down先a_a~~~

回復 2# 的帖子

這個好像是CS1的8.0版本

印象中就是這樣

回復 3# 的帖子

原來系咁 ~~~~~

PhotoShop 邊好用架

咁幫我解答下好啵,,抽完水就走- -
如果識用咪好用囉,,大概係唔識整圖既人先至唔用

回復 5# 的帖子

邊到唔好用

引用:
原帖由 -★魔龍ζ海 於 2011-5-5 15:56 發表
咁幫我解答下好啵,,抽完水就走- -
如果識用咪好用囉,,大概係唔識整圖既人先至唔用
有冇人答丫??

回復 8# 的帖子

1) 破解有問題
2) 電腦配置不夠推

如有第3點請高手指出,謝~

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-5 20:19 發表
1) 破解有問題
2) 電腦配置不夠推

如有第3點請高手指出,謝~
KeiRo你幾時整圖給我們大開眼界;)
3)down錯=]
誓愛.韻

回復 10# 的帖子

幾時有話再整

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-5 20:37 發表
幾時有話再整
/_\ 咁你當我冇講過 不過我好想你整下比我睇欣賞(k)
誓愛.韻

回復 12# 的帖子

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D4&page=1

啲人唔鍾意PS,鍾意PS...唔鍾意Photoshop,鍾意PhotoScape

所以決定唔再放上黎,且最近都忙梗交AE同PR功課

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-5 23:42 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=360963&extra=page%3D4&page=1

啲人唔鍾意PS,鍾意PS...唔鍾意Photoshop,鍾意PhotoScape

所以決定唔再放上黎,且最近都忙梗交AE同PR功課 ...
啲人整日用Ps2字黎亂用-_-
誓愛.韻

試下重dl啦...最好方法
今生今世.....我只愛融一個

22 12
發新話題