發新話題

[影片] 第二次拍片

[Close]

回復 30# 的帖子

你拎姐又唔係你拍,你狗吠完未?

回復 30# 的帖子

你屎但羅人地條片出黎好過我?
我就唔信你整.你依家整條出黎.整得型咪話你勁LO.
歡迎入來RC:26314263.長期打信的
有意入團(收中上技術)可入來!
失望.灰心~~~

引用:
原帖由 -MaGic.鼠_ 於 2013-7-17 21:10 發表
你屎但羅人地條片出黎好過我?
我就唔信你整.你依家整條出黎.整得型咪話你勁LO.
你之前個magic 團去左邊??

留名睇傻仔出醜
好多高手係0LV開分身
好自為知

教我整片未
我愛心乃枝:$

回復 33# 的帖子

唔打3分.同我收聲啦./
係咪唔咁單拖來.好彩你都有自知之明.知唔夠做話打團.

失望.灰心~~~

引用:
原帖由 -MaGic.鼠_ 於 2013-7-17 23:01 發表
唔打3分.同我收聲啦./
係咪唔甘單拖來.好彩你都有自知之明.知唔夠做話打團.
部機delay 都要俾話淆

唔敢sd 信既人唔知又叫咩

回復 37# 的帖子

DELAY可以打到團?是咪搞笑?
失望.灰心~~~

回復 37# 的帖子

delay唔可以打?delay打到團?甘廢機咪打唔到機lo?係咪甘既意思.定係你淆.心知肚明啦.心照吧朋友
失望.灰心~~~

引用:
原帖由 -MaGic.鼠_ 於 2013-7-17 23:04 發表
delay唔可以打?delay打到團?甘廢機咪打唔到機lo?係咪甘既意思.定係你淆.心知肚明啦.心照吧朋友
邊個係你朋友   唔好係度r fd 啦好嗎?

3分講微操作  團戰講意識  兩樣唔同野

定係你到而家都未分到3分玩咩  團戰玩咩

回復 40# 的帖子

唔甘打3分.咪淆lo.唔洗搵借口既,唔該開正身啦,咩mis團??笑左
依家你個團d人串我團咩?依家係你同我團員串bo.見你3分似勁.想同你交流下姐.
你好似想拖埋你同團d人落水.你係咪男人黎嫁.甘淆既.未見過.
失望.灰心~~~

引用:
原帖由 -MaGic.鼠_ 於 2013-7-17 23:06 發表
唔甘打3分.咪淆lo.唔洗搵借口既,唔該開正身啦,咩mis團??笑左
依家你個團d人串我團咩?依家係你同我團員串bo.見你3分似勁.想同你交流下姐.
你好似想拖埋你同團d人落水.你係咪男人黎嫁.甘淆既.未見過. ...
我就從來都未驚過開正身

回復 42# 的帖子

ken狗原來.點解唔打3分既??
唔係又話delay打唔到牙.岩先唔係同wai打左3分咩.見到我就淆左
失望.灰心~~~

本身我都當無左件事  你條友要pm我係度炮

就唔好怪人

引用:
原帖由 -MaGic.鼠_ 於 2013-7-17 23:08 發表
ken狗原來.點解唔打3分既??
唔係又話delay打唔到牙.岩先唔係同wai打左3分咩.見到我就淆左
邊個淆呀  引完笑未

部機順個陣我招你3分幾多次

你都唔接

而家我部機delay你先係咁招???  

邊個淆真係高下立見

發新話題