發新話題

[影片] 【Hyma】光榮之戰@兒歌三百首

[Close]
有冇料咪開正身黎見我 唔駛開隻分身係到嘈
引用:
原帖由 412906923 於 2013-4-29 16:41 發表
隻月餅又係度冇料扮4條z_z

引用:
原帖由 ★MoonCake_ 於 2013-4-29 17:36 發表
有冇料咪開正身黎見我 唔駛開隻分身係到嘈
Hey 唔知仲有沒位 留個位比我 我想同兒歌玩埸

引用:
原帖由 ★MoonCake_ 於 2013-4-29 17:35 發表
話左我係待補- -佢叫我入黎補位  
算啦
你地既對象都吾大家
你無辜既
但係我地都吾係想抽你水><
純粹玩野...吾好咁認真
我地抽隻老鼠姐

新手食花生

引用:
原帖由 黑足§山治 於 2013-4-29 17:37 發表
Hey 唔知仲有沒位 留個位比我 我想同兒歌玩埸
認真個句...
點解個個都要屠我
【係咪我好蝦啲】

我新手

引用:
原帖由 黑足§山治 於 2013-4-29 17:41 發表
我新手
扮啦...
上次比你屠到成隻狗咁

隻道三
隻信長
好勁

支持影片了,比人抽開水了,沒什麼問題,隻到3同信長只是朋友,我都估唔到佢地唔識玩~~

想問樓主一句 你抽完未?  
【Hyma】光榮之戰? 我一點也不覺得光榮.. 何來的光榮? 我唔知你點諗野..  大家5FD玩場..為咩炮? (我冇入場玩) 雖然係咁..  你係咁抽我團水真係好嬲.  街場也可百宇.AT陣..我真係唔知貴團為咩重可以學人抽水.  兒歌三百首.. 我重記得 你松久我火神個場..  我同一個朋友加三路人也可勝 (注意你地百宇直) 你死的數字.. 你我知道. 我都冇炮你.. 你E+? 炮我團長?  求貴團不要抽我地團水了

名團大戰                                            

黑仔算啦,都比人抽開啦,橫掂都唔係團戰/計分.冇所謂啦,D人唔識諗姐.我唔會怪佢地,抽老鼠水是常識吧.轉其他角度諗,如果我地比人抽水,可以令信長更加激烈,為何唔開心呢,係咪先~

好勁,有冇人教我打信長啊

引用:
原帖由 剎★╮暗黑 於 2013-4-29 17:57 發表
想問樓主一句 你抽完未?  
【Hyma】光榮之戰? 我一點也不覺得光榮.. 何來的光榮? 我唔知你點諗野..  大家5FD玩場..為咩炮? (我冇入場玩) 雖然係咁..  你係咁抽我團水真係好嬲.  街場也可百宇.AT陣..我真係唔知貴團為 ...
喂認真
個場我認我地5fd
但係我地5fd一早諗好玩膠陣
點知你入埋黎
成場hea玩咁
如果你覺得咁都仲有野講既話
認真打番場計分囉
吾好再粒水啦
貴團

請唔請待補  

發新話題