發新話題

[影片] 【影片】MaGic 小k 聰 偉

[Close]
引用:
原帖由 Mis.shake_ 於 2013-6-22 08:24 PM 發表
支持手女王$#.影片
笑死:handshake
手女王

支持影片.
加油吧.
歡迎入來RC:26314263.長期打信的
有意入團(收中上技術)可入來!
失望.灰心~~~

支持影片.

回復 12# 的帖子

係咪覺得好好聽 想繼續聽落去?

引用:
原帖由 -MaGic.聰_ 於 2013-6-22 23:12 發表
吾係啵

引用:
原帖由 -MaGic.聰_ 於 2013-6-22 23:12 發表
真心吾覺首歌有幾好聽=.=:lol
系到分享下我dd $#既心得
不過其實可以吾洗理 我自high haha
我$#多數底褲電肉酒 直上法鋼>爆彈手女殺人(爆彈用1粒之後吾買 除非第1粒fail左 要比番d霸氣人睇 上多粒
如果打lulu就會出回魔 不過上到10lv ser都多數有少少反
畢竟您打緊0lv ser嘛 :lol
講下笑姐
回魔同法鋼真系無咩所謂 不過前期對線打d壓路英
eg.信 羽 石川數正 平手 道3 依類 (事因織田好多英前期都克$#=.=
我就多數技食兵 前期2技黃點學 升滿2技先1技 升爆1技 3技黃點偶然亂學
升左1下1技就可以 2技1隻 1技1隻 電卷1隻(雖然好曬魔 不過好過死 事因我玩法問題@@
$#單中 底褲電酒/水法鋼爆彈手女 上完落石先上閃介
如果上下路系林英會開酒沖過去幫殺
同埋有樣野 我吾會上吹箭=.=
因為真系好拖裝 如果要針殺對像吾系神反人士或南哥 非必要都吾上吹箭
1850 對於$#依d難搵錢既英雄黎講已經算貴
出到本落石洗兵算好 直上吊地 如果無乜點比人捉就25分鍾做到
keep住殺人同偶然食下兵 25分鍾真系咁上下
同埋如果無走光情況下 落石大波2技電卷(12lv大波殺吾系特別硬既英 2技埋去多數死左
除非手殘 吾系就實秒到 敏英智英(吾出血裝就秒硬咁制 智英出粒血都好似秒到
如果手殘就真系要照鏡 又要曬百幾秒 大波清兵好過
以上純熟小弟發膠9up $#理論 高手大大們吾好插我

引用:
原帖由 arkin102267 於 2013-6-23 03:03 發表

真心吾覺首歌有幾好聽=.=
系到分享下我dd $#既心得
不過其實可以吾洗理 我自high haha
我$#多數底褲電肉酒 直上法鋼>爆彈手女殺人(爆彈用1粒之後吾買 除非第1粒fail左 要比番d霸氣人睇 上多粒
如果打lu ...
高手過招
指教指教

引用:
原帖由 兒歌三百首 於 2013-6-23 03:55 發表
高手過招
指教指教
吾好玩啦 我只系路過既假面騎士
夜貓一族xd

回復 21# 的帖子

多謝指教
RC:26314263

ME想跟樓主學整片OK?

回復 25# 的帖子

唔好玩啦
我睇左你個招生
仲勁過我啦....

回復 21# 的帖子

我一定會跟你學習 學習

神手偉 我想入團呀

路人好新
放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

首先支持影片 話說我近排開分身長居19SER 經常見到貴團既人
但多數都係單拖街場 唔知係咪咁巧合 但係見親MAGIC都係UNION出直江
令到小弟十分興奮 但多數都實力一般 希望有機會同樓主玩

發新話題