發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
A-Yan我同佢就真係唔熟,以前PM過幾句咁,vlan黎講已經算比較多交流,我就唔會真係係VLAN識朋友,交情只會點到即止,全世界都知VLAN多小 學雞好似你咁,萬一有咩柒頭做埋D柒野我都唔駛點顧忌D咩吊柒你,你呢? 你有冇FD柒既都係你,冇FD扮有FD -> 柒,有FD比人睇到你柒 -> 柒

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 20:22 發表
證明你有FD未? 你係網上打緊字吹自己有FD跟住呢? FD呢? 人呢? 柒能到呢~ 你話自己大把FD個刻已經輸左啦柒頭
你估個個好似你咁剩係識打字咩傻系 FD多5多唔使用把口講,你肯同我打我即刻比到你睇啦傻系,一味死剩把口無用嫁WO 原來多朋友就要上VLAN圍威喂

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 20:49 發表
你估個個好似你咁剩係識打字咩傻系 FD多5多唔使用把口講,你肯同我打我即刻比到你睇啦傻系,一味死剩把口無用嫁WO 原來多朋友就要上VLAN圍威喂
好似係你自己用把口無啦啦要證明自己多FD炸WOR,幾時有話你冇朋友呀? 你自己話自己多FD又冇人出黎撐你,你自己拎黎柒反證自己冇朋友關我西事咩

吊你老味係網上同人講多FD叫人出黎見你D FD唔出黎即係自己真係有FD呢D真係ON 9仔既推理

仲有你有冇FD,關我能事呀? 有FD威D?  疊馬D? 含啦柒頭   我招緊你D FD出黎圍威喂你D FD都唔出,點解? 你自己知

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 20:26 發表
仲有你唔係以為張圖好有殺傷力下話? A-Yan就一定認得我,不過你咁問法佢梗係話唔識我,我所講既識vlan邊個邊個明眼人一睇就會理解為認得邊個,你估真係會係VLAN識FD子咩,我就覺得唔係咁好意思啦,你仲周圍同人講你D FD係VLAN ...
殺傷力呢D野我又唔係好在意,我剩係知你叫人打電話打到而家又話番我擺人上台姐 認得你叫識你,吊你老尾咁李嘉誠咪我老豆? VLAN識朋友我就唔覺有咩問題啦,VLAN陪左我咁多年都已經係我生活一部份,有番小小朋友好正常,你估個個好似你咁玩咁L多年一個朋友都無咩? 有VLAN朋友就代表我其他地方無朋友? 你唔好咁樣用幻覺攻擊人啦你份人本身係好既去到邊都有朋友,你連網上都咁L7呢現實就肯L定係7頭皮

吹雞? 扮LAG走場?走住黎吊?用幻覺攻擊人? 吊你老尾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 20:53 發表
吊你老味係網上同人講多FD叫人出黎見你D FD唔出黎即係自己真係有FD呢D真係ON 9仔既推理
原來信長唔係線上遊戲 7.7 我無講過屋企打都可以?.?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 20:55 發表
仲有你有冇FD,關我能事呀? 有FD威D?  疊馬D? 含啦柒頭   我招緊你D FD出黎圍威喂你D FD都唔出,點解? 你自己知
點解呢入到場見到我地即刻調頭走呢?打左咁多個月字到而家都唔敢接我,點解呢可

回復 156# 的帖子

你講D廢話黎黎去去都係講緊自己多FD人地冇FD,講出黎唔覺得你自己好拎柒?

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 20:58 發表
點解呢入到場見到我地即刻調頭走呢?打左咁多個月字到而家都唔敢接我,點解呢可
你地? 邊個你地? 我剩係見到條柒頭一入場就跳返出去

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 20:56 發表
殺傷力呢D野我又唔係好在意,我剩係知你叫人打電話打到而家又話番我擺人上台姐 認得你叫識你,吊你老尾咁李嘉誠咪我老豆? VLAN識朋友我就唔覺有咩問題啦,VLAN陪左我咁多年都已經係我生活一部份,有 ...
唔知你係VLAN識既朋友係邊個呢? 透明人?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 20:59 發表
你講D廢話黎黎去去都係講緊自己多FD人地冇FD,講出黎唔覺得你自己好拎柒?
叫你出黎玩又屈人吹自己多FDCAP番出黎邊句講過OK?

拿我黎黎去去剩係強調幾樣野姐,
粒水青頭龍絕技
走住黎吊,縮係間狗屋度唔出街屈番人無FD
老屈人MH屈到整埋片都重未捉到,一係扮LAG走場,之後縮係間狗屋度R水吹
吹雞吹到要對面幫你搵埋電話 比人踢穿左就扮傻仔轉移話題一味靠屈

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 20:56 發表
殺傷力呢D野我又唔係好在意,我剩係知你叫人打電話打到而家又話番我擺人上台姐 認得你叫識你,吊你老尾咁李嘉誠咪我老豆? VLAN識朋友我就唔覺有咩問題啦,VLAN陪左我咁多年都已經係我生活一部份,有 ...
認得唔叫識叫咩? 你識唔識中文呀白痴仔,識唔識一回事,熟唔熟另一回事,識一定要熟? 智拎障

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:00 發表

你地? 邊個你地? 我剩係見到條柒頭一入場就跳返出去
本年度走住黎吊代表人物:粒水青頭龍

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:01 發表

唔知你係VLAN識既朋友係邊個呢? 透明人?
你剩係識用幻覺諗人同扮睇唔到既姐,重有第招?

發新話題