發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 04:31 發表

稍作分析:

有條友周圍想R FD,R到JIM個群,但之後埋唔到JIM志狗堆,比JIM話7頭比志狗話唔識你??

係咪咁既意思? 你既說話就可信? 金石良言? 出口成文? 你就係上帝講緊真理所有人要信你? @@ ...
你真係無藥可救,慢慢炸傻扮懵啦,怪唔得知你無朋友7.7

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-23 04:36 發表
你真係無藥可救,慢慢炸傻扮懵啦,怪唔得知你無朋友7.7
邊句炸傻扮懵? 你邊句係回應緊我D分析? 講中你死穴唔敢應? 炸傻扮懵講緊你自己?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 04:42 發表

邊句炸傻扮懵? 你邊句係回應緊我D分析? 講中你死穴唔敢應? 炸傻扮懵講緊你自己?
你D分析個人認為好到位又有見地,我忍唔住笑左出聲,你可唔可以CAP低佢之後頁頁打一次

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-23 04:44 發表
你D分析個人認為好到位又有見地,我忍唔住笑左出聲,你可唔可以CAP低佢之後頁頁打一次
睇完你反應再分析:

你入MH群未必係R FD,係R MH,怕比我睇穿所以認同我之前個R FD講法

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 04:48 發表

睇完你反應再分析:

你入MH群未必係R FD,係R MH,怕比我睇穿所以認同我之前個R FD講法
喂我忽然發現左你有一個才能,你可以試下做作家,好難得廿幾歲人重好似小朋友咁樣重有豐富既想像力

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-23 04:52 發表
喂我忽然發現左你有一個才能,你可以試下做作家,好難得廿幾歲人重好似小朋友咁樣重有豐富既想像力
你又知冇清鬼長期唔上上CP區 估都估到你玩開MH啦

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 04:59 發表

你又知冇清鬼長期唔上上CP區 估都估到你玩開MH啦
係囉,唔知點解我CAP得出圖姐,整埋片都重未捉到我神走位紅圈曬左你一番心機

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-23 05:00 發表
係囉,唔知點解我CAP得出圖姐,整埋片都重未捉到我神走位紅圈曬左你一番心機
JIM哥唔開咪一樣CAP到圖,要捉你MH都要你敢入場先得架,街場一撞到我打對面就走,小喇叭

你又知冇清鬼長期唔上上CP區 你玩晒啦 死屈係下路開大刷新手 LOL

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 05:03 發表

JIM哥唔開咪一樣CAP到圖,要捉你MH都要你敢入場先得架,街場一撞到我打對面就走,小喇叭
嘩,你潛左咁多個月水走番轉頭話人唔敢入場你幾時開場啊比個時間黎睇我入5入?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 05:04 發表
你又知冇清鬼長期唔上上CP區 你玩晒啦 死屈係下路開大刷新手 LOL
咩你唔係話我死跟你CP咩即係你都死屈係下路啦點解我正數你負數既

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-23 05:06 發表
咩你唔係話我死跟你CP咩即係你都死屈係下路啦點解我正數你負數既
我用加仔長期打隻果心,你0輔WOR,屈隻新手傻仔信屈到比人吊你開大汁雞

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 05:08 發表

我用加仔長期打隻果心,你0輔WOR,屈隻新手傻仔信屈到比人吊你開大汁雞
你就梗係負啦,負數個負啊嘛我死跟住你都殺到正數重要正咁多,你係咁送頭叫做負手?

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-23 05:10 發表
你就梗係負啦,負數個負啊嘛我死跟住你都殺到正數重要正咁多,你係咁送頭叫做負手?
拿唔好講咁多,即刻開GAME打返場收你皮

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-23 05:13 發表

拿唔好講咁多,即刻開GAME打返場收你皮
3分即打?

發新話題