發新話題

[影片] 開圖的直覺 (倒數退信)

[Close]
笑能到我
仲係到扮神
溫書啦傻仔
信長有咁能好玩咩?
呢排上VLAN就黎想笑7你條傻仔
讀書啦小朋友
成9日講埋晒D廢話
不過你放心啦
冇人想理9你呀

樓豬好勁
點解可以咁勁
教我打信得唔得?

引用:
原帖由 新一蘭 於 2016-5-5 12:27 發表
好多人話我咁遲先玩不如轉lol (13年先入手)
但我因為對信長的熱情令我不想放棄
3年前我仲係37分鐘5lv死三十幾
俾人話0反開始自己單機玩反應練習圖
2年前第一次俾人話開圖
單機練到無數次反直忍大,但實戰無意識都係反唔 ...
真係笑能死志哥我

引用:
原帖由 新一蘭 於 2016-5-5 12:27 發表
好多人話我咁遲先玩不如轉lol (13年先入手)
但我因為對信長的熱情令我不想放棄
3年前我仲係37分鐘5lv死三十幾
俾人話0反開始自己單機玩反應練習圖
2年前第一次俾人話開圖
單機練到無數次反直忍大,但實戰無意識都係反唔 ...
成段廢話講咁多就係想扮無辜扮冇用mh?

笑死

你估片名叫做開圖的直覺你就唔能係mh咩傻西
我大佬羊哥照住我呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幾個月好似有同你玩過,係勁左=) 連你都退信 信長愈黎愈小人玩
別天神

引用:
原帖由 呀ken. 於 2016-5-12 17:00 發表
你估片名叫做開圖的直覺你就唔能係mh咩傻西

我大佬羊哥照住我呀

關我x事咩...
引用:
原帖由 Avec♠Tu 於 2016-5-12 21:52 發表
幾個月好似有同你玩過,係勁左=) 連你都退信 信長愈黎愈小人玩
唔好x玩啦 有冇玩LOL
屠一屠

引用:
原帖由 霧嶋董香 於 2016-5-12 23:53 發表

關我x事咩...

唔好x玩啦 有冇玩LOL
我唔識玩LOL
別天神

你退信啦?  機時carry我啊- v -

笑能死志哥我啦

信長買仙豆同魔水果PART真係

one dog ;P ;P ;P ;P
btw 這部影片含有 Victor Entertainment, Inc. 所擁有的內容,您的國家/地區的觀眾已無法再觀看該影片。

一早應該退
事非仲多過現實世界 每日眼見炮火橫非

樓主收嗲未
勇者別囂張!?     衝!

發新話題