發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
能隻deepmind狗好正 得閒能兩能 質下狗餅你食

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-18 03:10 發表
人響朵你響朵 響完朵冇人識你WOR 邊能個deepmind呀? 內戰? 人呢?
我就做咩都有證據既,圖就有曬唔似得D人9UP完自己識邊個比人踢穿,重要話番人轉頭咁搞笑姐吹雞哥廢事你唔記得左自己做過咩又係時候回憶下 你9縮完出得黎玩個陣再同我講野啦7頭皮
回復 61# 的帖子
BTW多謝幫我CAP埋圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-18 03:13 發表
能隻deepmind狗好正 得閒能兩能 質下狗餅你食
知你無朋友啦,陪下你囉

又踢爆一個分身chris09923

又話滅過志狗,又話滅過咩純情大鼻勇,志狗話唔識你WOR,自爆分身就係純情大鼻勇,自己滅自己? 柒少陣啦

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-19 01:06 發表
又踢爆一個分身chris09923

又話滅過志狗,又話滅過咩純情大鼻勇,志狗話唔識你WOR,自爆分身就係純情大鼻勇,自己滅自己? 柒少陣啦
無錯我就係荃灣大鼻勇,一個打10個志哥唔記得左,AS349個AC係佢比我用
你人都唔識個老屈我無用嫁WO重有我比你知道曬我D AC又點,你咪又係潛住水走住黎吊?最叻得一招,縮係間狗屋度唔出街屈番人無FD,邊個夠你玩唔緊要啦,我就知道你就真係無FD既:lol

回復 110# 的帖子

真係自己滅自己,乜你精神分裂得咁嚴重? 幾時去睇獸醫搞搞佢

我都知你多FD,全部都要用牛眼開眼或者有陰陽眼先見到

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-19 13:45 發表
真係自己滅自己,乜你精神分裂得咁嚴重? 幾時去睇獸醫搞搞佢

我都知你多FD,全部都要用牛眼開眼或者有陰陽眼先見到
你用開屎眼黎睇野咪睇唔到囉,淨係攞你CAP個2張圖既人出黎你都縮曬沙啦,重開咩眼啊開完你咪又係縮?其實咩叫自己滅自己,打過3分就要滅?技術交流既野無技術既你唔明嫁啦我就剩係記得屠9你幾場,重要比人踢爆扮LAG走場:lol
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631384&extra=page%3D5

唔夠打得2招,老屈人MH屈到整埋片都重未捉到,一係扮LAG走場,之後縮係間狗屋度R水吹, 拿你啊攞去慢慢回憶:lol
同埋呢識朋友唔係咁樣識,家中神手都算啦,家中廢物我相信無咩人會比你埋堆,有番小小料先學人聊火頭啦,唔係到最尾又好似你而家咁走住黎吊:lol重話幫我上位:lol笑L死人咩

左手滅右手哥,FD在哪? 掉個西瓜先

以前比我能到話借AC比人又知我個場退左,依家又精神分裂自己滅自己,比我能到壞晒,陰公,係咪要收一收手?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-19 22:11 發表
以前比我能到話借AC比人又知我個場退左,依家又精神分裂自己滅自己,比我能到壞晒,陰公,係咪要收一收手?
好簡單,因為我係場入面其中一個傻西,我而家用番同一班人叫你打你縮完未?縮完同我講聲縮住叫人收手都得既,跪係度求我

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-19 22:06 發表
左手滅右手哥,FD在哪? 掉個西瓜先
:lol你屋企係咪無窗望唔到外面世界係點?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631384&extra=page%3D5

掉西瓜?新野WO:lol 我都想問,你D FD在那:lol:lol
卍龘哥絕技
走住黎吊,縮係間狗屋度唔出街屈番人無FD
老屈人MH屈到整埋片都重未捉到,一係扮LAG走場,之後縮係間狗屋度R水吹
吹雞吹到要對面幫你搵埋電話:lol 比人踢穿左就扮傻仔轉移話題一味靠屈

個頭解釋話自己借左ac比人,呢頭解釋話自己係其中一個,你邊句真呀死跟cp狗,講野前言不對後語,諗咁耐先諗到點兜,仲要係咁打自己咀巴,你老母真係比狗吊生左你件智障出黎?學人扮多fd,d fd唔出黎wor,點解?你柒到死跟cp邊個咁柒敢出黎話識你呀毒能

我吊過阿YAN又要同你交代咩傻仔~~ 唔信自己問佢啦

你咁能柒戇九鳥死跟CP仲想轉移視線R人打多場,你收水啦,MH狗都有品過你,MH狗唔會比人踢爆MH之後挑人機(尖尖尖異類例外),你呢? 比人拍埋片踢爆成個死跟過程,柒到出煙,仲想挑人機挽回面子? 柒能左就係柒能左啦你,我係你一比人拍晒D咁既片出黎早就潛左,係得你可以扮到咁厚面皮又乜乜柒柒話人地打得慢,傻九鳥你問下你D所謂FD會唔會好似你咁能樣打信啦,除非你D FD同你同一層次,佢地唔上水就證明明顯當你係白痴仔理得你比人能

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-20 16:19 發表
你咁能柒**侮辱成份**死跟CP仲想轉移視線R人打多場,你收水啦,MH狗都有品過你,MH狗唔會比人踢爆MH之後挑人機,你呢? 比人拍埋片踢爆成個死跟過程,柒到出煙,仲想挑人機挽回面子? 柒能左就係柒能左啦你,我係你一比人拍晒D咁既片 ...
當然我咁樣講都係假設左你有FD既前題下,你有冇FD仲係好可疑,R晒D路人做FD既機會大好多

發新話題