發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
同埋你咁鍾意A-YAN你咪慢慢溝,駛咩係度借我過橋R佢個電話返黎對住個MON打J

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-20 16:03 發表
個頭解釋話自己借左ac比人,呢頭解釋話自己係其中一個,你邊句真呀死跟cp狗,講野前言不對後語,諗咁耐先諗到點兜,仲要係咁打自己咀巴,你老母真係比狗吊生左你件智障出黎?學人扮多fd,d fd唔出黎wor,點解?你柒到死跟cp邊個咁柒敢出 ...
你個腦真係裝屎,咩我有話過個AC係我既咩7.7 我用番自己AC入場咪見到你囉傻系前言不對後語FD多5多就唔使扮既,我淨係知你一條友都搵5到出黎接我姐,你講咁多廢話咪又係縮埋一舊唔敢打

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-20 16:14 發表
我吊過阿YAN又要同你交代咩傻仔~~ 唔信自己問佢啦
你話你吊埋李嘉誠老母都重得既,家中垃圾

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-20 16:23 發表

當然我咁樣講都係假設左你有FD既前題下,你有冇FD仲係好可疑,R晒D路人做FD既機會大好多
咪又係個句,你自己頭都唔敢蒲縮到顯微鏡都搵你5到倒番轉老屈人無FD呢D就真係柒到出煙啦,話我R路人FD真既,我又R左咁多年識識落落咁囉  你啊?路人都無人想識你WO?識AYAN識到要對面幫你搵電話家下吊埋系TIM成隻___咁證據又無廢話一大堆全部幻想加老屈,我真係有小小想知你有無幻聽同埋成日覺得有人笑你想害你?
:lol

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-20 17:59 發表
同埋你咁鍾意A-YAN你咪慢慢溝,駛咩係度借我過橋R佢個電話返黎對住個MON打J :lol
下,我就見你吹AYAN叫你搵佢出黎你又啊知啊左推3推4我先幫你搵埋,你唔係又想賴啊:lol你下次話你係習近平個仔嘛,咁我咪搵唔到佢電話囉雜種仔:lol

想屈我無FD?望下你自己先啦吹雞龍,特登留比你做童年回憶嫁 粒水青頭龍哥現實無朋友,幻想自己網上識女女擺人上台又想倒轉黎講?好彩有CAP圖

粒水青頭龍哥絕招二,唔夠打扮LAG走場,轉頭整片屈埋你MH屈到2046都未有證據:lol

09年玩到而家2016,年紀都唔細啦重扮小學J詐傻扮懵,得閒PUSH自己有幾7不如諗下點樣提升你份人工好過啦垃圾,打字個陣把L炮咁街都唔敢出你咁既人生真係好可悲

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

能到隻狗暴走,你好驚比人話你冇fd係咁強調自己好多fd?

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-21 00:07 發表

你個腦真係裝屎,咩我有話過個AC係我既咩7.7 我用番自己AC入場咪見到你囉傻系前言不對後語FD多5多就唔使扮既,我淨係知你一條友都搵5到出黎接我姐,你講咁多廢話咪又係縮埋一舊唔敢打 ...
佢痴能左線呀

阿法狗ac原來唔係你,你又話借左比人,借人地個ac比人地? 有趣有趣,愈兜愈好笑,笑爆肚

係vlan識到fd都冇一個出黎撐你,大家點睇?你證明緊自己柒都唔駛咁呀

cap埋d低能圖以為好有殺傷力,再一次證明你老母的確確係做雞比狗吊生左你呢隻弱智崎胎狗出黎

你真係好能死柒仲話r左好多路人做fd添,依家咪證明左你埋唔到堆,冇人想理九鳥你囉

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-21 01:29 發表
能到隻狗暴走,你好驚比人話你冇fd係咁強調自己好多fd?
咩我有強調我多FD咩?我強調你無FD接我姐都無膽接我3分姐,事實就擺在眼前既,你廿9幾歲人咁厚面皮鍾意扮傻西都無人阻止到你
所以咪話你得幾招囉
粒水青頭龍絕技
走住黎吊,縮係間狗屋度唔出街屈番人無FD
老屈人MH屈到整埋片都重未捉到,一係扮LAG走場,之後縮係間狗屋度R水吹
吹雞吹到要對面幫你搵埋電話:lol 比人踢穿左就扮傻仔轉移話題一味靠屈
你咁鍾意幻想人無FD你咪慢慢幻想,7.7 你比時間我就隨時搵到人出黎既, 你呢
望住你自己識幾多人啦傻仔:lol

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-21 01:33 發表
佢痴能左線呀

阿法狗ac原來唔係你,你又話借左比人,借人地個ac比人地? 有趣有趣,愈兜愈好笑,笑爆肚
你真係傻西黎,知唔知咩叫公廁AC? 唔知番去問老母啦玩咁多年信長重成個傻仔咁 我都講到明你打既我攞番你CAP個2張圖既人D AC出黎打,你都重有得死雞撐飯蓋,廿9幾歲人都唔知點解你可以咁厚面皮

重點早就大家都知係邊,有條友搶cp比人吊,吊到唔忿氣,死跟爛跟,成條傻西咁,之後拎a-yan又咩多fd又盛,邊個想轉移視線?次序好清楚,你繼續扮盲做小醜啦能頭,睇怕你d路人"fd"本身都睇你唔順眼,又廢又多爹,咪得我慢慢能你,你睇你d ac出d咩柒post? 你老味都冇fd應你,個個當你**侮辱成份**仔,其實你都幾可憐,連vlan都r唔到fd

我打信d fd唔係打信識sor,從來唔會r路人做fd,本身識既fd打信就有,亦都唔會拎d真fd同你呢d on 9打信咁能on 9,你r返黎既路人fd都唔九鳥理你先好笑,我吊親呢d人通常如果佢有打信fd係咪都會幫口,點似得好似你咁能柒又話有路人fd又冇人幫,成條傻仔咁呀?你唔信我唔r路人做fd咪問下A-Yan,問下多d人咪知咩事,不過冇人想同你講真話你咪成條柒咁囉,明?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 02:26 發表
重點早就大家都知係邊,有條友搶cp比人吊,吊到唔忿氣,死跟爛跟,成條傻西咁,之後拎a-yan又咩多fd又盛,邊個想轉移視線?次序好清楚,你繼續扮盲做小醜啦能頭,睇怕你d路人"fd"本身都睇你唔順眼,又廢又多爹,咪得我慢慢能你,你睇你d ac出 ...
重點係邊度就大家都知, 又要我重新提一次?
粒水青頭龍絕技
走住黎吊,縮係間狗屋度唔出街屈番人無FD
老屈人MH屈到整埋片都重未捉到,一係扮LAG走場,之後縮係間狗屋度R水吹
吹雞吹到要對面幫你搵埋電話 比人踢穿左就扮傻仔轉移話題一味靠屈

拿你又老屈啦,我就無話我多FD既,我夠人同你玩落去姐,唔似得啊青頭龍哥吊人吊到粒曬水咁,重要屈番人轉頭無FD  有無FD就唔係用把口講既,好似你咁你話你識AYAN識到而家都無人幫到你接我呢D咪FD囉之後拎a-yan又咩多fd又盛???????青頭龍哥又想老屈,睇黎又要PO圖啦

3分你又唔敢打,朋友你又無 ,唔夠打扮LAG走場,又廢又多爹呢句原本咁還番比你啦粒水青頭龍

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631384&extra=page%3D5

你睇你?吊人吊到比人捉走場都有既
係我先咁好氣同你慢慢回POST姐,你估下你話肯打既我D FD蒲唔蒲頭?我話你知,就算唔識既我一樣搵到,有錢就得  好似你咁又要威又要縮到去唔知邊L度重好意思打咁多廢話既人唔係無,但係搞左咁多個月重要R番個POST上黎死攞番炸沙既你咪第一個囉:lol但係好似沙都攞唔到你要威唔緊要, 你識人? 定你真人有料好想知

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 02:48 發表
我打信d fd唔係打信識sor,從來唔會r路人做fd,本身識既fd打信就有,亦都唔會拎d真fd同你呢d on 9打信咁能on 9,你r返黎既路人fd都唔九鳥理你先好笑,我吊親呢d人通常如果佢有打信fd係咪都會幫口,點似得好似你咁能柒又話有路人f ...
你試下出黎VLAN吊一吊我睇下有無人幫口唔好成日對住個MON打飛機啦傻仔,同埋你唔係唔拎d FD出黎同我玩,你係拎唔到,路人你都無丫傻西,搞清楚啦7頭皮有料你使L走住黎吊咩傻西,搞笑搵第樣啦 講真話?又要我問人?你識人識到次次都要番我黎問咁鬼搞笑都有,下? 喂幻想夠未? 同埋我想問,咩玩信長個D做唔到真人FD既咩?你又爆到料比我聽你現實圈子有幾闊一睇就知

發新話題