發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-8-27 21:59 發表
最憎個d
1一入ser開咪係到唱哥/唔知係到up乜野
2比人kick左仲面皮成吋厚咁入番黎...
唱歌就好啦,唔好係咁播d古怪音樂XD
已轉行玩steam版

回復 12# 的帖子

我試過有條友係到播psp個d x game既聲音
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-8-27 22:10 發表
我試過有條友係到播psp個d x game既聲音
咩叫x game啊?

有次入過個場....d人係咁爆粗- -
嘈到死....好克人憎~

個人認為...唔好要求人地去就自己...不如自己去幫助隊友...
無話唔會win....只係唔合作姐~

引用:
原帖由 xtream 於 2009-8-27 21:40 發表
係唔係特別開多個Post有型d?有抱怨區點解唔用?

P.S.好在樓主所提及既類型都冇我份....呵呵
你咁講咩意思呀?咪幼稚喇小朋友...我只係唔知開e類post要入抱怨區姐~唔好賴係串咁喇...

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2009-8-28 13:31 發表
你咁講咩意思呀?咪幼稚喇小朋友...我只係唔知開e類post要入抱怨區姐~唔好賴係串咁喇...
停止啦=.=一開左鬧戰你地兩個扣分會好慘嫁
咁你依家知有尼個post啦=.=||?

p.s  又係超夢夢做o既好事 將兩個post合體

我只係想玩姐...

每次關佐game之後再開過都會lag小小....
只係個小小姐.....使唔使kick呀
我都係想玩姐....搞鬼錯

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-8-28 13:37 發表

冇計喇...

成大個post都冇人識入黎抱怨..

次次都要我合返

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-8-28 13:37 發表

我都覺得好奇怪,明明前幾日先見過離,跟住無啦啦唔見左= ="原來搬左離哩度
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2009-9-2 23:17 發表

我都覺得好奇怪,明明前幾日先見過離,跟住無啦啦唔見左= ="原來搬左離哩度
下次自己留意下,因為抱怨帖如果係另外開左我多數都會合返埋....

連玩vF ser都有**侮辱成份**既人....(唔開ser事)

個死人hihi123456
佢抽hunter又累死人
但唔知點解佢係都要踢走人囉
入完又踢入完又踢
佢係唔係真係咁食飽屎無事做啊....

呢個世界冇煩人,,,,,就唔好玩啦
遲d叫vf唔好激活個抽獎咪乜事都冇囉
唔好咁嬲

有D人素质系有问题....

我想話- -  你個標題有"誤導成份"
咪講到好似vF 有問題.
係條友有問題.
唔該講清楚..

有時玩l4d玩到悶都想玩下l十幾d,但係成日都玩唔到最後,因為真係會頂唔順=..=

1)正常人突變異形:玩過個server就tk唔扣血燒到先扣,就係d人差唔多入晒安全室既時候,突然之間就有人放火,扣到d人訓晒...你走得甩唔緊要,我打指令再拎再放,吹丫~~我覺得((((唔想玩咪走囉...唔好拎人地黎玩先得嫁))))

2)跑online,一開安全室就"衝丫~~~",跟住就果度一堆哩度一堆,最後就x家富貴,全軍覆沒...我覺得(((你行咁快見到tank咪又係一係死一係返轉頭,咁鐘意跑,做咩玩l4d ja..玩跑online啦..有排你跑啦))))

3)一入黎唔睇人地辛辛苦苦打既公告(即係講俾人聽點拎槍點買野果d字仔),就係咁爆咪問問問"點樣拎槍丫""我冇血啦~搵人幫我補血丫!!""場主係唔係度丫??整把槍黎先丫!!"人地唔理就嘈嘈嘈~仲有,就係講極都唔明,係咁打錯d指令又話人地唔教佢...我覺得(((即係咁,唔係唔俾問,但係可以加d禮貌就好啦...亦都唔係唔理,只係大家都覺得你on框,冇你咁好氣)))

4)一堆人走緊佬入安全室,前面果個明知自己一定唔係最後,佢偏偏轉身就"close the door plz",之後仲要玩門,點玩丫?!你地咪唯有係出面等死囉...我覺得(((極度討厭人地玩門..最搞笑係救人既時候又唔識刪番度門,再救人囉)))

5)人地登錄月球就話要插旗,佢地第一個到就要開制,完全唔駛理其他人,咁係唔係好威?!我覺得(((不如去玩單機啦...反正d人死晒都係自己一個玩嫁啦)))

6)有時d人未入晒safe room,仲有兩三個係出面,係safe room d人就會講埋d勁難聽既野"你地行快d啦曲街""阻x住晒..死x左佢啦";又或者死剩兩三個既時候,d人又會出聲"你地死梗啦..救q到人咩""你地快d去死啦...唔好浪費時間"...我覺得(((人地行得慢可能係冇血又或者係俾屍打,你係safe room梗係咁串嫁~如果果個係你呢?!人地係死剩種,都好過你死左等人救,人地行多兩步救番你添啦!!其實哩個問題主要都係d人衰口臭,正所謂:你唔出聲冇人話你啞嫁)))

就係咁啦...

哩隻game真係要講teamwork,幾強都好,最後都係要靠隊友...我當你唔駛要隊友幫,自己一個玩得多都覺得悶啦老友~~
抱怨完舒服晒,繼續我既l4d先A_A

發新話題