發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-26 23:20 發表
剛剛同我2個fd玩...
之後想3 hunter
我係boomer....想change
之後...有個白痴去左....重要火hun
我就問佢..why 去
之後佢講我係港女囉...
吹到....衣d人真係返香下啦-.- ...
咁就港女
強大

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-26 23:20 發表
之後想3 hunter
我就問佢..why 去
一定係d小朋友啦,大人不記小人過ma =p

我有次仲搞笑,個小朋友冇咪,我開咪佢話我嘈,又唔識玩,打字累死人
木魚b

引用:
之後想3 hunter
我就問佢..why 去
你斯文D 咪當你索女甘看代-___-

我未識你之前講句hi 都比你大造文章-__-"""""

hahahaha

頂  唔識更新l4d 仲要比l4d更新玩返半日 我真係: )9
睇住教學1~6去到第7先話破解唔得 我唔死都無用
好灰呀 買左新電腦一日仲念住可以上網同人玩l4d
個陣係網吧日日都想玩 呢家日日有得玩就係唔比我玩
點解要出更新呀  等我呢個電腦遊戲白痴可以玩呀嘛...

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-9-27 16:15 發表
頂  唔識更新l4d 仲要比l4d更新玩返半日 我真係: )9
睇住教學1~6去到第7先話破解唔得 我唔死都無用
好灰呀 買左新電腦一日仲念住可以上網同人玩l4d
個陣係網吧日日都想玩 呢家日日有得玩就係唔比我玩
點解 ...
出更新係要用離修復bugs既....所以唔可以賴更新嫁~
你點樣破解唔到法?
已轉行玩steam版

回復 335# 的帖子

問題係(No premission to run L4D

請將所有有關steam及L4D程式關閉,然後到Steam目錄下找出undeadpatch333.exe,開啟並重新破解。) 我照做 最後都係入game去到load但出No premission to run L4D

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-27 11:12 發表

你斯文D 咪當你索女甘看代-___-

我未識你之前講句hi 都比你大造文章-__-"""""

hahahaha
可能我太惡=3=
唉=/=
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-28 13:29 發表

可能我太惡=3=
唉=/=
你個可能 打錯左...
應該係...
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-28 13:29 發表
事實我太惡=3=

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-28 13:39 發表

你個可能 打錯左...
應該係...
<---l4d最惡嫁女仔= =
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-28 14:23 發表
我估冇人會反對

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-9-27 16:44 發表
問題係(No premission to run L4D

請將所有有關steam及L4D程式關閉,然後到Steam目錄下找出undeadpatch333.exe,開啟並重新破解。) 我照做 最後都係入game去到load但出No premission to run L4D ...
啫係你有step做錯左lor~
破解戈陣有冇閂左Steam先呀?
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-9-28 14:23 發表

要變成
引用:

<---l4d最"柒嫁"女仔= =

=_=
你走開...teddy
唔要你
کaþKa

唉...金日係coop 入左個the king of xxx
有面勁多傻仔
個場主又87...唔識玩...
之後我估係高登d 人
因為太on 啦
کaþKa

唉 見到有人抄我名叫蕉仔 大家唔好以為佢係我 我有入團嫁

發新話題