發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
火山爆發:呢個世界所有《麻甩佬》都係奸架

見到我有成熟媽媽咪就係咁痴埋黎摸身摸勢
玩喪屍game咁耐都係優先蝦我先
而家連去到kf都係咁...隻tank又係獲獲打我先

字詞解釋:麻甩佬指tank boomer smoker hunter ((電腦果隻))
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-28 14:34 發表
火山爆發:呢個世界所有《麻甩佬》都係奸架

見到我有成熟媽媽咪就係咁痴埋黎摸身摸勢
玩喪屍game咁耐都係優先蝦我先
而家連去到kf都係咁...隻tank又係獲獲打我先

字詞解釋:麻甩佬指tank boomer smoker ...
唔知點解 l4d 特別受 人地呀媽 歡迎 .......
平時個仔曳又唔捨得打 , 谷埋谷埋走黎打喪屍 ........

引用:
原帖由 \\良心// 於 2009-5-28 02:38 PM 發表

唔知點解 l4d 特別受 人地呀媽 歡迎 .......
平時個仔曳又唔捨得打 , 谷埋谷埋走黎打喪屍 ........
串咀呀7仔

連你都蝦我!!呢個世界冇公義架喇
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-28 12:05 PM 發表
終於到我抱怨了!

今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字,玩玩下成日都講下佢對個game既見解。

做喪屍時,有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位。又跟唔到時間一齊出,白白錯過左好 ...
Ap. 終於忍唔住@@古唔到連你咁好皮脾氣都比佢激到咁....真係極品黎= =!!
我不配..

唉!場場輸!! :'(

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-28 12:05 發表
終於到我抱怨了!

今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字,玩玩下成日都講下佢對個game既見解。

做喪屍時,有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位。又跟唔到時間一齊出,白白錯過左好 ...
係咩字? 係咪LMNO 下一個字??

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-6-17 20:19 發表

係咩字? 係咪LMNO 下一個字??
萛啦,o個下火者,依家覺得條友好攪笑。

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-6-18 00:39 發表

萛啦,o個下火者,依家覺得條友好攪笑。
係咩我認為果個英文字加fullstop
ping高果條友仔幾勁=^=

抱怨下先.
唔明點解有人可以咁奇.
玩機場第3關一開波死左1件.
得番3件咁都比佢地過到.
攞子彈間屋仔里面.
有1條友仔貪快沖左補彈.
2個係出面.最角落果到守 income
竟然冇人做野,叫左佢好多聲
肥仔先番生.
果時3個人類都入晒屋仔
income尸仔都瓜晒.

唔明點解有人可以咁奇
機場第1關隻tank打左條友飛街
又係秒唔到
到我地玩臨尾香入得1件.

唔明點解有人可以咁奇
明明係跟隊級別(3哥理論)都....
自己冇判斷力.仲衰過路人甲.
好多時嘅超囧破綻.
冇人做野.你做左嘔晒我地咪cover.
講兩下佢又死唔切沖上去撲.
開得咪黎都晒氣,

更唔明對面點解可以咁分人.
最正果兩件食晒.

唔明我自己點解咁肉緊.
唔TK hea玩咪算.
係要開聲話佢.
搞到個個唔開心.
唔明自己可以咁**侮辱成份**
平時做屍玩開果d野(秒)
一味諗住套用係佢地身上.
秒唔到仲慘過
hunter玩下高撲肥仔噴兩下磨血

而家最唔明我點解自己廢又要懶勁.
一味係度指手劃腳.
話人地做唔好,
自己又冇好榜樣.
搞到成隊一D氣氛都冇
冇晒鬥志.

而家最唔明我點解自己廢又要懶勁仲要爆粗.
搞到各位心靈受創.
你知道我同邊個嘅講緊就接受一聲對唔住.
咁我自己都好過d.

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-28 12:05 發表
終於到我抱怨了!

倘若AP大人說的是P.,本人是也!
多謝AP教導,讓小弟發現應改進的地方。

話說係某「路人甲」提醒我我上咗VLAN……
請大家不要以為我厚面皮,睇過呢帖後仲自己走出黎應、走出黎食。響企出黎說話之前實在灰了好整天,其他人都算,AP大人咁響我一響,真係無地自容!
我知呢道唔係罵戰區,發呢帖絶對無罵戰之意,希望版主不要刪帖,我係度自爆係想要一個申辯、認錯和抱怨的機會

多謝樓上一位朋友(雖然不知你是誰)的錯愛,本人絶對跟勁字稱不上關係,我不是FPS出身的玩家,L4D是我第一隻玩的FPS,起步遲不在話下,我個人天資所限,本身反應亦很慢。

但AP說的話對我不盡公平︰
"唔可以一路行一路射,靠佢救人就真係死得……用m16要用一款準心,換連散就叫我地等等佢,話換另外一款準心會準d =.=,咪又係救唔到人……"
我自問是一個有意識的玩家,若論團隊經驗和反應,技術所限,本人如何也及不到上手之列,但我並不是那些中BOOM後全盲的「系列」,也不是那些隊友在旁被蹼了亦毫無反應的人,若AP你以你高手的準則來衡量我的救人速度和反應,我相信VLAN還有更多的玩家符合你的抱怨。

至於準心的問題,對於高手而言影響大不大我不知道,但Dynamic off對於用shortgun的玩家幫助很大是肯定的。

"有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位"
希望大家不要誤會,我並不是那些「串嘴」,打死不應錯還要「串番轉頭」。我有時真的不知自己錯在哪,錯就要認,打就要企定,請AP和大家當我新手,要鬧請便,我會乖乖地坐響度聽>.<

另外,當我找藉口也好,高PING的變數真的很大︰
BOOMER出世後按制後都嘔不到,呆企比人射。又,因為人地識瞬移,兜口兜面都噴唔中
在轉角位平移出世,想順勢平移嘔埋,出世後明明本體都已經出去了,嘔的一刻時光倒留,企番入牆角,做BOOMER嘔落牆,做SMOKER就LAM牆(好味),真係好灰

我知本地都會LAG,真正高手可以很快再補位,
小俊話︰「有時都要計埋PING架!」
我……真係未夠班……

老實,AP講︰"玩玩下成日都講下佢對個game既見解"真係冇錯
我真係「好多嘴」,還要在AP面前班門弄斧,死有餘辜

但我仍然希望大家理解我「多嘴」背後的原因︰VLAN很多人都染上了新手恐懼症,我自己可能離新手也不遠,但我希望我熱心的分享可以幫助到大家。我是一個勤力的玩家,由上年12月到現在,我每天都有玩,閒時會上youtube找vid看,亦會上VLAN和STEAM看看有什麼可以UPDATE自己,STEAM上有關技巧的文章我全都看過,我的意見不是隨便「發UP風」。
而且,如果整個隊伍都是較新的人,或都為沒什麼意見的隊友,這些意見有時也可以幫助整隊團結一點。可能在高手的眼中這些意見跟本不值一哂,那些識企位,識補位的玩家更可能會覺得︰洗乜你題吖,當正我新手咁,你咪又係得把口!但我的本意並不是如此,倘若多有得罪,還請大家原諒。

我發此帖一個很重要的原因之一就是這個︰有很多人都像我一樣「得把口」,技術不到家又要焗人聽你的「偉論」,在此代表我們「多嘴系列」對那些聽我們偉論「聽出耳血」的玩家致萬分歉意!>.<

奉勸各位︰偉論不要發表太多,自我意識太重會招來反感,別好心做壞事

到我既抱怨啦!
雖然咁比人響咗一響,我係唔會改名。
AP你並冇題名抱怨,但最後我都係比人捅咗出黎,以AP你的地位,咁踩我真係好傷︰"今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字。"

真係好灰
...>.<...

仲有,唔好個個見到我地「高PING系列」都問︰「做乜你咁高PING既?」呢條問題我答咗上千次。
如果以後有人仲問︰「你dl緊AV?」我只好回答︰「係呀!美國AV!你要唔要?」

引用:
原帖由 PET1230 於 2009-6-19 05:18 發表

倘若AP大人說的是P.,本人是也!
多謝AP教導,讓小弟發現應改進的地方。

話說係某「路人甲」提醒我我上咗VLAN……
請大家不要以為我厚面皮,睇過呢帖後仲自己走出黎應、走出黎食。響企出黎說話之前實在灰了好整天,其他人都 ...
其實我都俾Ap.話過
Asha✯edee tria cuthbert'

有FD大曬???

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上次有條友走入黎~佢話~:有FD入~可唔可以走3個~
咁我係SERVER~好無奈咁講~好心你4條友就開SER啦~
跟住我話無位~佢話~你無位我就走!!!!
好似佢好有寶咁=.=XDDDD
咁我地個邊就一齊同佢88~

引用:
原帖由 tommyma 於 2009-6-19 11:08 AM 發表
有D玩家好似有FD就大曬,就去亂KICK人,自己又唔係場主,又係最遟入果個,真係氣都頂埋

好多時係某XXXXX既團員
以上引用內容經過修改

此回覆觸犯版規第3條  禁訪一天
如發抱怨內容帖子 嚴禁以任何形式列明暗示指出 該場場名或任何有關人士暱稱 以免引起罵戰(包括短片)

Gaming Live

小弟都蒙承過 P兄 說教 , 獲益良多 ~~~~

發新話題