發新話題

vLan 即將支援GTA 4 自由之城資料片遊戲連線.

[Close]

vLan 即將支援GTA 4 自由之城資料片遊戲連線.

只要破解時, 在破解文件中的xlive.dll 不同時覆蓋到遊戲根目錄就可以利用LAN 進行連線.
記得事前安裝GAME OF LIVE 系統~

遊戲連線教學同原版一樣~大家將會可以去RPG-GTA4 資料片專區進行連線.

xlive.dll 不同時覆蓋到遊戲根目錄?

if no this file  cannot run wo..

可唔可以有教學吖 唔該
同埋正版同翻版都用到?

引用:
原帖由 taitinyee 於 2010-4-22 17:26 發表
xlive.dll 不同時覆蓋到遊戲根目錄?

if no this file  cannot run wo..
咁係證明你未裝live system ~裝左就得了

引用:
原帖由 lok729 於 2010-4-30 21:38 發表
可唔可以有教學吖 唔該
同埋正版同翻版都用到?
可以參考之前既教學,
區域將會盡快開啟.
一樣可以~

唔係好明  但係我會努力試一試

如果已經copy 左..?
有無味破解既Xlive.dll 給我..thx

DEL左個DLL 就可以= =不過要重新玩過...

另外, GTA 4 資料片現已支援~只要入番GTA4 區就可以進行有遊戲...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-5-5 18:32 發表
DEL左個DLL 就可以= =不過要重新玩過...

另外, GTA 4 資料片現已支援~只要入番GTA4 區就可以進行有遊戲...
重新玩過? 姐係D SAVE冇哂?
我D SAVE 連原版應該係C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

同埋個CRACK支唔支援1.1.1.0版?

crack 支唔支援= =你要看看了, 應該可以的.

因為LIVE! AC 唔同左= =係導入唔到.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-5-5 20:04 發表

係可以開到埸.
但係搵唔到埸囉-.-
但GTA4就無問題

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-5-5 20:04 發表

番版可否同正版連?

太正啦

我的自由城是碟装的!装完了就自动屏蔽XLIVE!问下怎么才能恢复XLIVE呢!!!!

發新話題