24 12
發新話題

SPY R哥之認錯人

[Close]

SPY R哥之認錯人

大家睇下個R開既已DEL果個POST

包大家一笑...可以柒到認錯人-.-

我想講我係你隊友呀國呀 R哥.~_~

SPY咁易入既咩? 係唔係識人先入到呀~_~

係咁叫人滅號

<<<外人都覺你煩~_~ 煩西

R我收既 我真人唔識佢

我3分輸比佢 所以收佢入團 怎?

即使我係R FD 入團又如何
佢唔話我傻仔我又會得閒招佢滅號 ?

人地都del左post啦 你仲講做乜姐   算了吧啦

場主...
你都唔洗咁串人家-,-

引用:
原帖由 R|=] 於 2010-4-10 09:42 發表
即使我係R FD 入團又如何
佢唔話我傻仔我又會得閒招佢滅號 ?
錯唔緊要 最重要認錯 唔認之餘仲要有藉口先膠

話你傻仔就滅號 咁你咪日日都要進行過n場滅號戰!?

某R先生 EQ低不特只  仲要冷係把之閉咁 E為自己SPY大哂戈D人 挑!

本人只係睇唔過眼某R先生小學雞的行為 本人不接受任何挑戰(E.G滅號)  要打既泥S板01撞下我 玩番場吧~_~

關吧la=.= 吵有q用=]]]]

引用:
原帖由 [★]-_-IveRsoN 於 2010-4-10 12:57 發表
場主...
你都唔洗咁串人家-,-
場主???
..
[img][/img]

引用:
原帖由 [★]EnDInG 於 2010-4-10 14:03 發表

錯唔緊要 最重要認錯 唔認之餘仲要有藉口先膠

話你傻仔就滅號 咁你咪日日都要進行過n場滅號戰!?

某R先生 EQ低不特只  仲要冷係把之閉咁 E為自己SPY大哂戈D人 挑!

本人只係睇唔過眼某R先生小學雞的行為 本人不 ...
UID1358350 帖子3 精華[url=digest.php?authorid=1358350]0[/url] 積分0 金錢6 金幣 存款0 金幣 閱讀權限10 在線時間0 小時 註冊時間2010-4-9 最後登錄2010-4-10
開多D AC扮大條道理?
我又廢又串又小學雞又點 ?
打就一句 唔打就一句
咁多廢話?
蒜狗掃吧啦

仲有你乜水,要挑戰你 ?
最緊要,用個分身AC
話唔接受任何挑戰
你個2LV 好珍貴?
仲有我錯在何處?
招人封號就叫錯?
話人傻仔個個叫咩
如果你唔係分身
你就搞清楚件事先講野啦
無串過人比人話傻仔
誰錯?真係gdgd你

引用:
原帖由 R|=] 於 2010-4-10 14:28 發表

UID1358350 帖子3 精華0 積分0 金錢6 金幣 存款0 金幣 閱讀權限10 在線時間0 小時 註冊時間2010-4-9 最後登錄2010-4-10
開多D AC扮大條道理?
我又廢又串又小學雞又點 ?
打就一句 唔打就 ...
我洗唔洗特登去開新AC串你!? 我三個AC都高過你  只係唔同時期轉名姐  咁都有錯?!
我幾時有話你!? 我話某R先生 你唔知就咪串共共 R先生都唔知邊個學人出聲 挑!
我有話招封號=錯!? 你隻眼點睇野
我E加係唔GUY你D語氣同態度   
不可一世咁樣 E為自己有SPY團戈小小名氣就大Q哂咁

我新AC=我冇得發言!?
你咩料丫 旯系

最緊要,用個分身AC
話唔接受任何挑戰
你個2LV 好珍貴?

↓
我知我得2LV 冇資格比人招封號 ~__~
2LV就唔珍貴? 你11LV又好珍貴?  
唔接受係因為我得2LV 一陣話我得2LV冇得同你11LV打 又話我分身AC

引用:
原帖由 [★]EnDInG 於 2010-4-10 15:20 發表

我洗唔洗特登去開新AC串你!? 我三個AC都高過你  只係唔同時期轉名姐  咁都有錯?!
我幾時有話你!? 我話某R先生 你唔知就咪串共共 R先生都唔知邊個學人出聲 挑!
我有話招封號=錯!? 你隻眼點睇野
我E加係唔GUY你D語氣 ...
SPY除左我,好似無人叫R
某R?咁我錯在何處
請答,我D咩語氣又踩親你 ?
仲有,件事同你無關,又關你乜事
唔關你事既,就唔好係到嘈啦7.7

r狗你都串 未死過?? 樓主咁勁 求你接我 3分滅號~.~

收皮啦樓主

我叫r lun

24 12
發新話題