發新話題

立花宗茂bY小杜0v0

[Close]
我冇野講..信既就信啦..唔信就算啦= =我走場最多都係三次..第一.二次係團練(d0wn左聲,,場主冇怪我)..第三次係cutline左..有fd有我講番..如果對大家造成不便..我只可say s0rry

支持團長..
團長厲害..

支持團長走場 我唔會怪你的

以下我會用圖片代表我

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

尼場係cu+line- -真對唔住- -我玩玩下冇離頭彈左...真s0r
‵  ╭─╮`'
    /UFO \
  '"▔▔▔▔ *))
☆.你是我的ufo▲`'

所以話呢 唔講唔覺 一講就覺 我都話十卜你嫁啦
唔緊要wo 死左就cutline 我緊係信你唔會特登走場嫁啦 傻豬黎既

4殺157兵洗走?我又唔係殺唔到人..走場尼做咩- -?
‵  ╭─╮`'
    /UFO \
  '"▔▔▔▔ *))
☆.你是我的ufo▲`'

4殺157兵緊係唔洗走啦 已經係你好好既成績黎嫁啦
真係傻豬豬黎嫁 咁緊張做咩姐

引用:
原帖由 [TsK]神 於 2010-3-23 20:39 發表
幾時先- -我走場之前都有d0wn聲架- -而且走場都係玩團練..
K1n0☆小杜走場27.00.w3g (934.55 KB)
2010-3-23 19:48, 下載次數: 0
其實你係唔係貼主正身黎嫁 ??哦.又黎左個[TsK]團
引用:
原帖由 K1n0☆小杜 於 2010-3-23 20:42 發表
我冇野講..信既就信啦..唔信就算啦= =我走場最多都係三次..第一.二次係團練(d0wn左聲,,場主冇怪我)..第三次係cutline左..有fd有我講番..如果對大家造成不便..我只可say s0rry
記得已經有3次 唔記得果d就....... 紅字唔識解sorry
引用:
原帖由 K1n0☆小杜 於 2010-3-24 21:24  發表
尼場係cu+line- -真對唔住- -我玩玩下冇離頭彈左...真s0r
走場就緊係要say sorry啦 唔係做錯野唔洗認錯呀 咪已為人地唔棟你出黎就可以扮無事呀

回番正文 個石田唔識玩係咁比你殺真係好慘 講錯 應該係貼主太勁

s版立花型左好多

立花殺個d 係 o n 9仔 唔覺佢勁

重有話係團長 唔好笑死人啦 7.7

我想知
你玩立花點咩技

引用:
原帖由 Klauser魔王 於 2010-3-25 00:53 發表
人地至少係團長呀..你呢- -?

引用:
原帖由 Klauser魔王 於 2010-3-25 00:52 發表
立花殺個d 係 o n 9仔 唔覺佢勁
你咁講~姐係你勁啦?
一係你post片上黎

仲有
比佢殺果d吾一定係 on   9仔
你吾比佢吾識玩新玩嫁?
你話人on   9仔姐係你好勁啦係聰明仔啦?
你有冇試過比人殺先
咁吾通個個post片上黎果d
主角都係咁殺人
比人殺果D都係on   9仔?

引用:
原帖由 Klauser魔王 於 2010-3-25 00:53 發表
佢係團長有咩咁好笑??/

佢個團起碼有人肯入...

發新話題