20 12
發新話題

B版並不是不好.

[Close]

B版並不是不好.

唔係叫你地唔好玩既全部 接受下

回到B版後 會發覺B版好平均 當然S版都好平均. 因為隻隻英咩物品都咁屈機梗係平均

好似茶茶咁 係S版因為太屈機 同B版既$#差唔多 所以大多數整成影片
放係B版就好似無哂殺人能力?唔係既 因為我見大多數"VLAN"玩家玩到茶茶呢隻英唔係走場就係金坷拉 識玩既實屬少數
但係放係S版 我比我樓下對面除展堂果D學生都識殺人
唔係話S版唔好 係因為S版原本某D人覺得屈機既英完全地改到冷哂門 覺得冷門既英就改到屈哂機
如果話咩B版唔好直江大技秒殺 何有想過石田三成S版大技比直江B版大技更王道? 平均?呸
其實玩樂方面既我都唔阻止 我亦都係而主觀泥論呢個POST
經我多年既考究呢種POST好快比人炮轟下台
曾經有個智障開個POST話B版出裝到極限 B版有幾多個裝? 出死果套就不如唔好玩啦.
咩叫新陣型?B版偷錢配平手都係好屈機 無論平手係對面定係友方都係偷錢既最佳輔手.
B版好多英AT都好屈機 唔係出死果套.
好似魔獸爭霸咁 好多玩法 唔係玩死正規 都唔係玩死民間製作.
只要在這裡奉勸一句

大道三千,條條可證混元.
如果要說平均,我主觀 我看現在來說,是B版.
如果要說殺數現在還是0 ,想嘗一次什麼是暈技再虐人,想嘗一次拿到300的感覺 我覺得首選S版
謝謝大家

頭香~好多字
講真色用咩英都勁

各花入各眼
你不能用你自己的想法去影響別人的想法
平不平衡?
各有各好

引用:
原帖由 如何拿300?? 於 2010-4-15 18:26 發表
各花入各眼
你不能用你自己的想法去影響別人的想法
平不平衡?
各有各好
哎哎哎 我不是說沒有人叫你們去玩B版
我原意只是想有人重新認識B版而已.
看來你會錯意了.也許是我表達得不好. 對不起了.

並不是不好,,
只是S版比她更好

S版石田大絕有效減少W鍵壽命
B版直江大絕簡單得多,,而且幾乎SM(羊吹大,,可以走嘛?)
相反,,對著石田,,有丁丁+魔水已經難死左好多(一丁即抗,,點殺?)

TAIJI <3"

B版武田1v9 前期追到入塔=平衡
聯合快攻的強勁=平衡
聯合2控,織田0控=平衡
人最緊要夠惡

相比織田有更加多有有效殺人方法的英雄.
如果B版武田1V9的話 我相信你是個新手.
本多大技100%擴 是用來幹什麼的?
對於石田三成 如果你覺得信長這個地圖中只有他一個有暈技 沒有物品能暈的話.我大概明白.
直江變羊照樣能用魔法護身符檔掉
吹箭也能閃掉. 魔水掉.

你唔熟s版姐!!防裝平左!巨龍平左!和泉又加強!要殺人其實比b版難!只係你對s版了解出裝唔了解!

引用:
原帖由 xX神風Xx 於 2010-4-15 19:05 發表
B版武田1v9 前期追到入塔=平衡
聯合快攻的強勁=平衡
聯合2控,織田0控=平衡
哦哦..神風大當然是對的 羽柴3火神 大友4血風
玩B版的BUG玩厭了 當然是玩S版

引用:
原帖由 鬼馬妄想狂 於 2010-4-15 19:26 發表
你唔熟s版姐!!防裝平左!巨龍平左!和泉又加強!要殺人其實比b版難!只係你對s版了解出裝唔了解!
我是不熟悉S版.
我只是說S版不平均.
要殺人的話 引用我朋友一句說話:邊個出暈技先邊個就殺到人
嘛 這我是很認同的.
我的確不太了解S版 但大概的英雄和物品我都知道.
受教了.

引用:
原帖由 JASSER 於 2010-4-15 19:28 發表

我是不熟悉S版.
我只是說S版不平均.
嘛 這我是很認同的.
受教了. ...
咁冇暈技D英咪唔洗殺 酒井殺乜
0殺完場

引用:
原帖由 ✿FreEsTYLeζ 於 2010-4-15 19:32 發表

咁冇暈技D英咪唔洗殺 酒井殺乜
0殺完場
請爬文,已說過信長這地圖中不只是只得石田三成有暈技 物品 其他英雄也有的.
回去重新熟悉信長這地圖吧.

的人仲玩緊B版可能因為大部份人都玩緊所以唔想轉掛,或覺得有D英用開 就唔想換掛,不過呢的我地都唔可以控制,人有不同喜好

引用:
原帖由 JASSER 於 2010-4-15 19:28 發表

我是不熟悉S版.
我只是說S版不平均.
嘛 這我是很認同的.
受教了. ...
講堅你夜晚去s版同我玩!!比你地暈先冇所謂!真係好難死!

只是學某人 到B版推廣S版
我眼見如此 也來推一推廣B版  
回潮吧回潮吧

20 12
發新話題