發新話題

2142d機械人是否太強??

[Close]

2142d機械人是否太強??

成日都比佢打死-.-''

唔強@o@~~~坦克都ok佢~~c4又得

引用:
原帖由 keung316 於 2007-2-12 22:41 發表
唔強@o@~~~坦克都ok佢~~c4又得
點驚我成日比佢打死orz- -'''

睇你識唔識打囉-.- d機甲好難會見到埋伏果d步兵 我成日都中自走地雷炸死-.-
最好同佢玩遠攻 玩坦克最易屈 佢d飛彈又難射得中 普攻果d又唔會起作用

引用:
原帖由 十月的秋風 於 2007-2-17 02:43 發表
睇你識唔識打囉-.- d機甲好難會見到埋伏果d步兵 我成日都中自走地雷炸死-.-
最好同佢玩遠攻 玩坦克最易屈 佢d飛彈又難射得中 普攻果d又唔會起作用
O..明白了~

要用坦克來打是吧?

我玩偵察兵隱形去到佢腳下面....跟住放C4 +_+

引用:
原帖由 Simon狗雪 於 2007-2-17 20:33 發表

O..明白了~

要用坦克來打是吧?
坦克遠射要教位射 無坦克咪用用工 用自走地雷同反載具炮打 不過要射佢下面  射佢上面會扣好少 可能裝甲太高吧  仲有可以用偵測兵c4 放兩粒爆一爆一定玩完 不過難道好高 我成日咁玩都比人係後面射死同埋比佢發現 仲有可以用機甲玩肉博 鬥快射爆佢 用機甲想避炮 係好難既事 如果地方唔大你仲快玩完 打機甲可難可唔難 係我個人方面黎睇 機甲無UAV支援係好易打

唔係好勁~~~~~~~~

引用:
原帖由 十月的秋風 於 2007-2-17 23:09 發表

坦克遠射要教位射 無坦克咪用用工 用自走地雷同反載具炮打 不過要射佢下面  射佢上面會扣好少 可能裝甲太高吧  仲有可以用偵測兵c4 放兩粒爆一爆一定玩完 不過難道好高 我成日咁玩都比人係後面射死同埋比佢發 ...
好E比其他人射死-_-'''

我坦克都比機械人打爆

坦克 你發現佢可以行近你就要拖後打了 我成日都係咁 不過唔小心撞牆就pk

機甲不難打, 那次用重機槍跑到機甲下面...一次射到O/Heat已經扣了差不多50點HP...兩次...搞定
而且反載具炮也不算少...感覺上已夠應付...

發新話題