21 12
發新話題

個人黑崎玩法!!

[Close]

個人黑崎玩法!!

唔算神手玩法 不過見人見志
我覺得玩黑崎 一定要有一個朽木or小白幫手辮人 (小弟玩開2v2)
*玩黑崎開始唔汁人雞 生存唔到!!!!!
一開始食兵 殺人 廢話唔講 <--睇你好唔好彩-->
用10lv 招萬解去cp 右下or 左上
不過你10lv都差唔多到vs (*除非有石田大大係到=] ) 唔係只希望第一場唔係你打
打完第一時間做的事 一定係搶王黎打
之後都差唔多出到血石2  
之後 !!個人玩法:  
一邊狂食右下一邊狂打王 (不過要睇下你d 對手咩強度@@)
之後 敏到400 (約800實攻) *注個人升到36萬解的話 學得虛化!!  
有虛化條件打得右上了!! 不過唔好貪心 因為黑崎唔係小李
行3次個圈好啦 殺左凸出黎的小怪群先 *祝你好彩 睇你笨唔笨柒 (開萬解-> 虛化--- 打打下可以噴黑火)
第一次cp完見意出到有3粒血石到 (第一次cp金約要有 2萬到 冇話你可以話廢得個人)
之後衝 50lv !!  
有凸錢食晒敏書 食到1000敏的話!!恭喜你    出多2把大劍 唔怕死係d cp怪到
1000敏加2把大劍 !! 請分開 萬解同虛化黎食cp怪
有3000敏的話!! 神手玩法  
叫人幫你狂行圈 你係入面血洗cp場 (小弟玩過一次血洗 cp到約 40萬到  *注:要萬解+虛化)
*5000敏gg布歐都得!!         
最後的話: 玩卡通都係睇你好唔好運  我玩開2打2 4打4的話唔好跟我玩法 唔係你會輸到要罰站!!
                黑崎本人覺得係一個最強的英雄!! 有技術的話: 一流   見到我同傻仔∥鐘的話 打番場 過下癮a_a"
建議組合: 朽木,小白,石田,大蛇,英雄王  (同石田一組 本人玩過 可以係第一次vs之前升到21lv)

如果講升lv的話石田遠遠都追唔上我愛羅吧- -

冇錯 我愛 唔洗10lv就可以 去右下cp 不過睇下有冇人cut你技

引用:
原帖由 ☆千本櫻☆ 於 2010-3-1 19:31 發表
冇錯 我愛 唔洗10lv就可以 去右下cp 不過睇下有冇人cut你技
6lv都已經夠 , 用c同e技
如果有人幫手既話更快
最快一次就係入pk前已經22lv係左下cp左一次,拎住3萬9入pk  :p

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-3-1 20:19 發表

6lv都已經夠 , 用c同e技
如果有人幫手既話更快
最快一次就係入pk前已經22lv係左下cp左一次,拎住3萬9入pk  :p
+埋自己友守我愛羅同一齊cp 要肥唔難到時有排sm人地~"~

咁你挽親咪個令2個鐘!?
我用通常黑崎就2000敏出丁丁封技之後GG
話晒黑崎虛化都有100%破甲既2倍爆擊
加上卍解既攻速
唔洗一陣就GG左喇
除非真係冇人阻你
比你肥喇
如果唔係黑崎通常比人追住黎殺
至少我係
因為黑崎最易殺

引用:
原帖由 └細路仔┐ 於 2010-3-1 22:11 發表
咁你挽親咪個令2個鐘!?
我用通常黑崎就2000敏出丁丁封技之後GG
話晒黑崎虛化都有100%破甲既2倍爆擊
加上卍解既攻速
唔洗一陣就GG左喇
除非真係冇人阻你
比你肥喇
如果唔係黑崎通常比人追住黎殺
至少我係
因為黑崎 ...
咁又唔一定2個鐘既
佢個打法如果無d老手係度阻得咁誇既話
應該最慢40分鐘都上到5000敏 - -

再者..完全唔覺一護易殺 除非1p1 pk個時- -
如果唔係的話 , 平時黎計
追佢殺絕對可以體驗得到  望塵莫及既意思

咪係..洗唔洗5000敏呀2000敏就得啦..  100%2倍爆 無視防 邊個都死

2千敏到加粒封技石就可以gg到

引用:
原帖由 Smart_虛幻 於 2010-3-3 10:31 發表
咪係..洗唔洗5000敏呀2000敏就得啦..  100%2倍爆 無視防 邊個都死
同等既肥..
一護2000敏
鬼餃2000力
同樣係用兩招  
卍解+虛化
分身+凹   你估邊個死- -?

信你一成 車都變形 字數字數

信你一成 車都變形 字數字數XDDD

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-3-4 00:53 發表

同等既肥..
一護2000敏
鬼餃2000力
同樣係用兩招  
卍解+虛化
分身+凹   你估邊個死- -?
黑崎死..=3=

食到5000敏對面GG左了吧

2月既就唔好推拉我唔該你

引用:
原帖由 傻仔∥豪 於 2010-2-28 13:13 發表
唔算神手玩法 不過見人見志
我覺得玩黑崎 一定要有一個朽木or小白幫手辮人 (小弟玩開2v2)
*玩黑崎開始唔汁人雞 生存唔到!!!!!
一開始食兵 殺人 廢話唔講
用10lv 招萬解去cp 右下or 左上
不過你10lv都差唔多到vs (* ...
場主 別將卍解讀成萬解 是不同音的

21 12
發新話題