20 12
發新話題

[原創] 兵堡狗西多呀,唔夠打就彈,lag,kick人架

[Close]

兵堡狗西多呀,唔夠打就彈,lag,kick人架

兵堡狗西多呀,唔夠打就彈,lag,kick人架
驚輸就番去打飛機啦,死懦夫
仲望?話緊你呀,癈柴

-_-...又係泥d無聊post

樓主講名啦
你唔講名都無用~"~
話邊個都唔知- -

有時冇咩辨法認到人囉
個場成8個人邊個攪攪陣都唔知

不過--->外雪堡chun就走場無品癈人
亦都有少氣鬼旭dkick人既---->雪堡王
小夜d人<----------口臭,口多多打得少,成日講29,知佢多69都唔洗晒出黎係口度= =唉,仲有時亂kick人兵堡彈人
=_=<-----------------兵堡彈人疑犯

唉,d友狗到佢- -

樓主咩名?

講黎聽下比我地見識下

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-9-15 15:42 發表
樓主咩名?

講黎聽下比我地見識下
你都**侮辱成份**

問你叫咩名 都爆哂粗 人地串你踢人好正常

算啦依個post唔洗理 又係d小學雞仔發癲

又見1隻狗係度吠......

垃圾post
冇野做番去打飛機啦,
仲望?話緊你呀,樓主

樓主米又係個d.網上一條龍 出街一條精蟲,

又唔夠薑開名 又要串人 仲有呀

驚輸唔一定要番屋企打飛機..低能仔個D 好似樓主你咁都可以番屋企打飛機或者番鄉下汁牛屎

~_~唉...講真..29 冇品既點只咁少..如果真係咁耿耿於懷深深不忿..不如唔好玩aoc

樓主比人串好搞笑
話緊你呀樓主,仲望?去叫雞啦
無錢番屋企睇H漫果d打飛機自慰啦
29西

回復 12# 的帖子

87chungchung 串嘴-_-

仲有呢,佢話緊=_=<--- 我地個fd

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-9-15 20:02 發表
樓主米又係個d.網上一條龍 出街一條精蟲,

又唔夠薑開名 又要串人 仲有呀

驚輸唔一定要番屋企打飛機..低能仔個D 好似樓主你咁都可以番屋企打飛機或者番 ...
拿,睇著,我叫diu你老母
你番鄉下汁牛屎都未到我呀,傻西,又係度發我風呀,你冇資格啦
點解要我比名呀想問有咩意思?第一句問人名wo,老憑比名你架,on九弱智仔,仲有你個句匿名 就係淆低,好天真好87呀
題目係想標出邊d人輸唔起就做手腳,等人認著佢架傻仔,唔係逹個名出黎吊人既,明未,你都慒77咁既 未混淆視線啦,白痴仔,同你條友講得通至奇,睇你個句fd字就知幫著晒啦,,又一味攪混亂,偷換視線,冇品又技窮,同你講野真係要慢慢引導正軌,可憐

20 12
發新話題