發新話題

~串人話題~

[Close]
有次玩外堡4v4,, 5p匈奴同盟,, 佢係新手 唔識玩,,唔升帝一味買堡,,
然後係咁送兵過去 6p 呀茲特克,,送到佢出鐵,,
跟住我果邊見佢出鐵都心灰意冷逐個棄了...
棄晒果陣,,個6p竟然話我地擺明係怕輸...跟住仲要係咁串&爆粗...
食新手兵食到出英有邊個唔識呀

宜家唔記得左佢叫咩名 不過如果見番佢既話應該記得

積木先生
你自己都話我 唔小心睇住隻王
我因為唔小心睇住隻王而死 即系5小心死啦

我對5住大家
我系有死過兵的 我死左7隻!
佢10幾隻鬼王入來死哂 我死左7隻兵
咁我1定守5住啦系咪?

你都識講我系5小心
咁系人地5小心ge情怳下win 系5系好光彩?
你win 系靠人5小心 咁又如何証明你勁?
你用念力整到我5小心嗎?

死咁少 疊兵架@.@招人玩海戰0.0!

引用:
原帖由 ken7.12 於 2009-8-14 23:03 發表
我最真 小夜家族_猿人 話我lag踢我
不過唔話得佢 我真係lag    我現在唔lag都唔比人入
同意,小夜家族_猿人最無品,自己垃圾又唔知,虛有其表,內裹空虛,29一名!~

引用:
原帖由 wscckm 於 2009-8-16 20:34 發表

同意,小夜家族_猿人最無品,自己垃圾又唔知,虛有其表,內裹空虛,29一名!~
你AOC咩名-,-

回復 8# 的帖子

靈魂為澳門人,唔lag就假

本人為小夜家族_小夕

引用:
原帖由 tsh1026 於 2009-8-16 16:04 發表
積木先生

我對5住大家
咁我1定守5住啦系咪?

你都識講我系5小心
咁系人地5小心 ...
game係要殺你隻王....
咁我打你d兵黎做乜?
同埋....係你自己唔封好d條路....
俾我有機會衝到入黎......
如果你封條路封得好d.....我就連呢個令到你唔小心死既機會都冇啦.....
玩村逃...路又封唔好......仲要係度話自己'唔小心'死...

同埋你個'唔小心'...都真係要好唔小心先得...

石位入面...我要衝過5個塔~~6p既兩堆兵...
仲有...我一入到去...唔係第1時間殺你...
我打完2p....再打6p...先再去殺你...
你個唔小心都真係唔小心左幾耐下....

仲有....你話我殺唔到你兵...剩係殺到你王...
因為你自己唔小心先俾我殺到你隻王...
即係你話我係偷襲你la....
偷襲都係技術黎ga....你應該防好d...連俾人偷襲既機會都冇la....

你話我贏左之後係咁串....
原因好簡單....
我剩係記得有人....本來守係沙個位...
我行d兵入去沙度.....'唔小心' or 故意咁死左..
我就見到有人係度話....'29' , '哈哈...真係笑死我' 諸如此類一大堆既取笑說話...
試問我殺左你地之後...我可以唔用番同樣既說話對你地咩???

原帖由 tsh1026 於 2009-8-16 16:04 發表
積木先生

我對5住大家
咁我1定守5住啦系咪?

你都識講我系5小心
咁系人地5小心 ...
你3件咪煩 下次搵日走鬼我做鬼邊個最快死邊個廢(PS:我係29-殺)

仲有話猿人廢果個 你LAG到人地玩唔到唔踢你就奇啦 咁話人廢同佢1v1場囉

如果我5從右石路調兵去左你點ko我
我5調你未要先打兵先可以殺王lor
我左石只有1隊人 你系0茶走0 封5到系極正常
6p ge當時系系石路2旁 你根本5洗穿
如果你話偷襲都係技術黎 咁就好笑
連華英雄都識ge技術 咁你有幾勁?
恭起你 你同華英雄齊名了

你成40隻兵1齊入沙 又5行路 冇問題?
你20min 未到就話棄 鬼王又5用 浪費1-7p時間 冇問題?
新手如果求教 相信裹面 *_* ice word3 呢d神手會教你的
就算佢地5教 我黑衣都會教
我就系最僧d 29 又要為自己好強 寸人都要有料吧

29殺 你攻邊個邊個未死先lor
你能1心2用嗎

你可以守住守得好我咪唔攻你囉咪自然打第2個啦

我都可以用bug王嫁姐 出兵去沙冇話一定要40隻嫁我20隻鐵去沙唔得嫁咩加埋我用王頂唔清你場

引用:
原帖由 tomtom6c21 於 2009-8-17 10:06 發表
積木先生

我對5住大家
咁我1定守5住 ...
off topic~
死幾多人~同贏輸都冇關係....
死得人小就代表會贏?
隻game係要殺王~~

你個唔小心....唔小心左咁耐~~
咁你輸左...係好正常既事...我唔明白你想嘈d乜野~~~

引用:
原帖由 tsh1026 於 2009-8-17 12:05 發表
如果我5從右石路調兵去左你點ko我
我5調你未要先打兵先可以殺王lor
我左石只有1隊人 你系0茶走0 封5到系極正常
6p ge當時系系石路2旁 你根本5洗穿
如果你話偷襲都係技術黎 咁就好笑
連華英雄都識ge技術 咁你有幾勁?
...
咁點解你隻王唔去返自己沙果度呢?

係咪因為有人守得唔好....
沙果度俾人攻入左...
先去投靠第2個人呢?????

同埋呢...6p既兵係兩邊既話...
我又唔明點解我要打死佢d兵...我先行得過lo...
打完幾個塔...再打左幾隻兵...再打左d牆...再打埋個世界奇觀...

一個咁長既時間...我已經唔覺得我個偷襲係成功...
但最可惜既係...一個咁長既時間....d人仲要唔走....企係度俾我打...
真係十分十分十分既唔小心...
你岩~~真係唔小心既者.....

仲有d兵....我係覺得冇乜用既兵先拎去死...
咪俾你地開心下lo...
我死果d係咩兵...你又記唔記得?
我死果d係哥德~豹勇~~同埋無限出既成吉~書部之類~
....又唔見我拎隻哈仔去死....
要贏...學你話.....拎隻勁既王黎打就夠贏la......

但係你話我無品...
我拎d兵去死既時候....
'29~成堆死哂' , '哈哈~笑死我啦' , '係咪想笑死我呀?'

又唔知你地記唔記得自己講過d咁既說話呢?
咁又唔知...你覺得我講邊句說話得罪你地呢?
應該同上面果幾句差唔多呀可????

點解隻王唔去返自己沙果度
因為ice word3 去左石地 我同佢守

你話用左好長時間?
15秒叫好長?
你30000攻乜都1下爆 世界奇觀咁大1下冇左咁多位
你用左好多時間?
如果系真的 我頭先話你同華英雄齊名只怕錯了
你比華生更差 更費

你話你d王系特登死 鬼信你
你5好1開始del 哂d鬼王?剩翻最後3只可以了吧
如果我王5走 只怕你有車都輸
你話唔見你拎隻哈仔去死
沙地果時冇人 你哈當然5會入沙地

我地講呢d 野都系因為你1開始就話走
咁同個個令仔進場有咩分別?

你比華英雄更費 比令仔進場更cheep
我地仲5應該寸你?

引用:
原帖由 tsh1026 於 2009-8-17 16:15 發表
點解隻王唔去返自己沙果度
因為ice word3 去左石地 我同佢守

你話用左好長時間?
15秒叫好長?
你30000攻乜都1下爆 世界奇觀咁大1下冇左咁多位
你用左好多時間?
如果系真的 我頭先話你同華英雄齊名只怕錯了
你比華生 ...
下...我未話走就睇到呢d說話lo wo~~~
我一開始d兵...去左沙果度死左...
我就睇到有人係度笑 lo woooo~

15秒唔夠時間走?
來回一次都應該夠時間wooo

同你地嘈好無謂....
話人29又係你地話先...
輸左又賴呢樣賴果樣...
我冇話過自己勁又要係度屈...
我話走...又唔係走左...留底繼續玩...之後就仲要繼續係咁鬧...我真係唔知呢d算係d咩有品人任既行為
仲要不斷話人廢過邊個邊個....呢d說話...幼稚到我真係唔想回應....(我唔係話你幼稚~係d說話令我唔想回應~因為我覺得d說話好幼稚)

我話走...又唔係走左...留底繼續玩...之後就仲要係咁鬧...我真係唔知呢d算係d咩有品人任既行為

回完呢個post唔回...
筆戰太無謂~~

發新話題