發新話題

小夜家族_恨愛(小學雞屈人)(罵戰勿入)

[Close]
引用:
原帖由 brianissac 於 2009-8-19 19:53 發表
行到入去 之後 我係咁走  佢都行緊 突然 佢一野殺哂我幾隻村民 算唔算自動?

你係佢親人或者係現實朋友嗎? 唔係既話,你點知佢係自動定手動?

你講個陣 語氣咁「好」 見番你 我梗係要「招呼」你啦 ...
打完黑衣同我講,,話佢d兵自動打嫁

依家個討論 唔係著重 自動定手動 而係你態度既問題 引發我屈你

你有冇講 9(大火6) 個d呀

如果唔比殺村的話, 不如卡兵, 疊哂村同王一齊,咁咪win硬囉
一定死唔去啦

我請野態度係點係我本身性格係咁
依家又唔係見工...你想我咩態度?
請問咁問你阿

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-8-19 20:54 發表
依家個討論 唔係著重 自動定手動 而係你態度既問題 引發我屈你

你有冇講 9(大火6) 個d呀
其實你有冇覺得自己係賴緊呢=.=

「依家個討論 唔係著重 條女著藍色衫定紅色衫  而係條女性感既問題  引發我非禮佢」
係咪好正的比喻

就係因為你個態度引發我屈你囉

仲有我冇賴 我係屈佢 唔知唔好插嘴

月淚 你理解能力有問題?

我咁講即係除左依單野 之外 我冇屈過人

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-8-19 21:45 發表
月淚 你理解能力有問題?

我咁講即係除左依單野 之外 我冇屈過人
一單足夠看穿你是什麼人了

你宜家咪賴緊佢態度囉,29

講得再簡單d,,因為人地個樣好衰,,所以引發你打佢,,, 咁你係咪賴緊佢個樣樣衰呀
定係你覺得人樣衰,你打佢係好合理?

大家既理解能力都係彼此彼此

算啦- -
一人少句
e種事其中一人忍下就冇事

引用:
原帖由 [夜]★小夜 於 2009-8-19 21:58 發表
算啦- -
一人少句
e種事其他中一人忍下就冇事
本來就係=.=
but宜家post左上黎討論,,
就多左人介入
好似我咁,,我覺得恨愛做得唔岩,,所以加把口

咁叫賴? 引發原因=賴?

我會無啦啦屈佢?你冇銀野呀化

犯法都有動機啦 你會無啦啦去殺人? 你會無啦啦去搶劫?

仲有 你d例子全部都唔成立 因為我唔會因為樣衰而去打佢~_~

呢d咪就係道德既問題lo
你去食野個職員態度唔好..你會唔會屈佢野先?

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-8-20 00:16 發表
咁叫賴? 引發原因=賴?

我會無啦啦屈佢?你冇銀野呀化

犯法都有動機啦 你會無啦啦去殺人? 你會無啦啦去搶劫?

仲有 你d例子全部都唔成立 因為我唔會因為樣衰而去打佢~_~ ...
因為人地爆粗鬧你, 引發你去殺佢

引發原因<<照你咁講,, 你屈佢 呢d唔會引發
連賴同唔賴都 唔識分??
用番今次事件既例子

因為佢態度唔好 引發你屈佢

因為佢態度唔好 引發你投訴佢

識唔識分邊個係賴??估唔到我要起到教埋呢d道理

回復 7# 的帖子

咁記仇>>>做冇玩AOC?

咁記仇>>>做冇玩AOC?
↑你講咩 100%唔明

發新話題